Η συμβολή του αγροτουρισμού στην ανάπτυξη της υπαίθρου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2005 (EL)
Η συμβολή του αγροτουρισμού στην ανάπτυξη της υπαίθρου

Βραχιολίδου, Νικολέτα

Ο Αγροτουρισμός είναι κάτι το πρωτόγνωρο στην ζωή μας, είναι ένας νέος όρος τον οποίο προσπαθούμε να εφαρμόσουμε πάνω στα ελληνικά δεδομένα, είναι μια νέα μορφή τουρισμού. Η Ελλάδα είναι χώρα καθαρά γεωργική και μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια που εμφανίστηκε αυτή η έννοια του Αγροτουρισμού κατάφερε να αναπτύξει τον τουρισμό σαν σημαντική οικονομική δραστηριότητα για το ισοζύγιο πληρωμών της. Ο Αγροτουρισμός είναι μια καινούργια δραστηριότητα που δίνει την δυνατότητα στην χώρα μας να αναπτύξει τον αγροτικό και τον τουριστικό της τομέα. Είναι μια μορφή τουρισμού που αναπτύσσεται σε αγροτικές περιοχές που δεν έχουν κορεστεί τουριστικά και συνδέεται με τις κοινωνικές, πολιτισμικές και κοινοτικές αξίες του κάθε τόπου. Έτσι δίνεται η ευκαιρία σε κάθε τουρίστα που επισκέπτεται εκείνο τον τόπο να γνωρίζει τα ήθη και τα έθιμά του και να μοιράζεται εμπειρίες.

Thesis
NonPeerReviewed

Τουριστική ανάπτυξη
Επιχειρήσεις - Ανταγωνιστικότητα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2005


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.