Τα αρωματικά φυτά και η χρήση τους στη μεσογειακή κουζίνα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2011 (EL)
Τα αρωματικά φυτά και η χρήση τους στη μεσογειακή κουζίνα

Τσούμα, Ευθυμία

Συγκεκριμένα, σε αυτή την εργασία, θα γίνει αναφορά στα φυτά που είναι χρήσιμα επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μαγειρική δίνοντας ιδιαίτερη γεύση και άρωμα και αντικαθιστώντας κάποια στοιχεία που είναι βλαβερά για τον οργανισμό. Μπορούν, τα αρωματικά φυτά, να χρησιμοποιηθούν στις κόκκινες και άσπρες σάλτσες, στις σαλάτες, στα όσπρια, στα κρέατα, στα ψάρια και σε όλα τα φαγητά.

Thesis
NonPeerReviewed

Αρωματικά φυτά
Βότανα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.