Τα αρωματικά φυτά και η χρήση τους στη μεσογειακή κουζίνα

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2011 (EL)
Τα αρωματικά φυτά και η χρήση τους στη μεσογειακή κουζίνα

Τσούμα, Ευθυμία

Συγκεκριμένα, σε αυτή την εργασία, θα γίνει αναφορά στα φυτά που είναι χρήσιμα επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μαγειρική δίνοντας ιδιαίτερη γεύση και άρωμα και αντικαθιστώντας κάποια στοιχεία που είναι βλαβερά για τον οργανισμό. Μπορούν, τα αρωματικά φυτά, να χρησιμοποιηθούν στις κόκκινες και άσπρες σάλτσες, στις σαλάτες, στα όσπρια, στα κρέατα, στα ψάρια και σε όλα τα φαγητά.

Thesis
NonPeerReviewed

Αρωματικά φυτά
Βότανα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.