Τα αρωματικά φυτά και η χρήση τους στη μεσογειακή κουζίνα

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2011 (EN)
Τα αρωματικά φυτά και η χρήση τους στη μεσογειακή κουζίνα

Τσούμα, Ευθυμία

Συγκεκριμένα, σε αυτή την εργασία, θα γίνει αναφορά στα φυτά που είναι χρήσιμα επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μαγειρική δίνοντας ιδιαίτερη γεύση και άρωμα και αντικαθιστώντας κάποια στοιχεία που είναι βλαβερά για τον οργανισμό. Μπορούν, τα αρωματικά φυτά, να χρησιμοποιηθούν στις κόκκινες και άσπρες σάλτσες, στις σαλάτες, στα όσπρια, στα κρέατα, στα ψάρια και σε όλα τα φαγητά.

Thesis
NonPeerReviewed

Αρωματικά φυτά
Βότανα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)