Τα αρωματικά φυτά και η χρήση τους στη μεσογειακή κουζίνα

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Τα αρωματικά φυτά και η χρήση τους στη μεσογειακή κουζίνα

Τσούμα, Ευθυμία

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2011

2011


Συγκεκριμένα, σε αυτή την εργασία, θα γίνει αναφορά στα φυτά που είναι χρήσιμα επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην μαγειρική δίνοντας ιδιαίτερη γεύση και άρωμα και αντικαθιστώντας κάποια στοιχεία που είναι βλαβερά για τον οργανισμό. Μπορούν, τα αρωματικά φυτά, να χρησιμοποιηθούν στις κόκκινες και άσπρες σάλτσες, στις σαλάτες, στα όσπρια, στα κρέατα, στα ψάρια και σε όλα τα φαγητά.

Β > Βότανα
Α > Αρωματικά φυτά

Αρωματικά φυτά
Βότανα

Ελληνική γλώσσα

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.