Η διάθεση και η εμπορία των βιολογικών προϊόντων του Νομού Θεσσαλονίκης με έμφαση στη βιολογική λαϊκή αγορά

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Η διάθεση και η εμπορία των βιολογικών προϊόντων του Νομού Θεσσαλονίκης με έμφαση στη βιολογική λαϊκή αγορά

Μεχράμποβα, Έλμινα

Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματεύεται το θέμα της διάθεσης και της εμπορίας των βιολογικών προϊόντων του νομού Θεσσαλονίκης με έμφαση στη βιολογική λαϊκή αγορά του νομού στην οποία πραγματοποιήθηκε το ερευνητικό κομμάτι της εργασίας. Αρχικά στα πρώτα κεφάλαια γίνεται μια γενικότερη αναφορά κάνοντας μια εισαγωγή στη Βιολογική Γεωργία. Στη συνέχεια θα εξεταστεί η κατάσταση της Βιολογικής Γεωργίας στις ευρωπαϊκές χώρες, στην Ελλάδα, αλλά και στο νομό Θεσσαλονίκης. Συνεχίζοντας στο δεύτερο κεφάλαιο, θα αναφερθούν τα στοιχεία για την αγορά των βιολογικών προϊόντων στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα, με ειδική αναφορά στους τρόπους διάθεσης των βιολογικών προϊόντων, καθώς επίσης πραγματευόμαστε και το ζήτημα της διάθεσης των βιολογικών.

Thesis
NonPeerReviewed

Διακίνηση προϊόντων
Βιολογικά προϊόντα
Λιανικό εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.