Μέθοδοι επεξεργασίας και τυποποίηση βιομηχανικού ροδάκινου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Μέθοδοι επεξεργασίας και τυποποίηση βιομηχανικού ροδάκινου

Παναγιωτίδου, Μαρίνα

Η παρούσα εργασία εξετάζει τη παραγωγή του βιομηχανικού ροδάκινου. Γίνεται μια εκτενής ανάλυση στην επεξεργασία και τυποποίηση του συμπύρηνου και εκπύρηνου βιομηχανικού ροδάκινου. Στην Ελλάδα ο κύριος όγκος της παραγωγής είναι συμπύρηνα ροδάκινα που προορίζονται για κονσερβοποίηση, καθώς η χώρα μας είναι η μεγαλύτερη εξαγωγός χώρα κομπόστας ροδάκινου στο κόσμο. Η Ελλάδα κατέχει την 5η θέση στον κόσμο εξαγωγής ροδάκινων και την 3η θέση στην Ευρώπη. Αναλύονται οι ποικιλίες που είναι κατάλληλες για κονσερβοποίηση και χυμοποίηση καθώς και όλες οι διεργασίες από την συγκομιδή των ροδάκινων μέχρι την κονσερβοποίηση. Ακόμα παρουσιάζονται τα στάδια παραγωγής χυμού και παρασκευή μαρμελάδας ροδάκινου.

Thesis
NonPeerReviewed

Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
Φρούτα στην ανθρώπινη διατροφή
Ροδακινιά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.