Η αντοχή του καλαμποκιού στις καταπονήσεις

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Η αντοχή του καλαμποκιού στις καταπονήσεις

Τσιαβταρίδου, Ιωάννα

Η εργασία έχει σαν αντικείμενο το καλαμπόκι, τα γενικά χαρακτηριστικά του καλαμποκιού, τη προέλευσή του, τους βασικούς τύπους και την ανατομία του, ενώ παράλληλα θα αναφερθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας καλαμποκιού. Παράλληλα θα γίνει εστίαση στην αντοχή του καλαμποκιού στις καταπονήσεις, που σχετίζονται με όλους τους βιοτικούς και αβιοτικούς παράγοντες δηλ. ανταγωνισμός με άλλα φυτά και ζιζάνια αλλά και στις προκαλούμενες από τις κλιματολογικές αλλαγές. στο πρόβλημα της ξηρασίας και στον ανταγωνισμό με τα έντομα και άλλες ασθένειες που απειλούν την παραγωγή του. Παράλληλα θα γίνει αναφορά στο κατάλληλο έδαφος, τα θρεπτικά στοιχεία και τα υβρίδια, γενικότερα το γενετικό υλικό που είναι απαραίτητο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Thesis
NonPeerReviewed

Φυτά - Ασθένειες
Καλαμπόκι - Καλλιέργεια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.