Αρωματικά φυτά που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική, εχθροί και ασθένειες

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2013 (EL)
Αρωματικά φυτά που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική, εχθροί και ασθένειες

Γεωργίλας, Παναγιώτης

Τα αρωματικά φυτά αποτελούν μια σχετικά μικρή ομάδα φυτικών ειδών από τα 350.000 περίπου είδη που περιλαμβάνει το βασίλειο των φυτών. Τα αρωματικά φυτά με τα οποία θα εξεταστούν στην πτυχιακή εργασία είναι : Το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πράσο της οικογένειας Λειριοειδών “ Λειριίδες ή Λιλιίδες ” (Liliaceae), Το δεντρολίβανο της οικογένειας Χειλανθών (Lamiaceae) και Ο άνηθος, ο κορίανδρος, ο μαϊντανός και το σέλινο της οικογένειας Σελινοειδών (Apiaceae) ή Σκιαδοφόρων (Umbelliferae) Θα εξεταστούν: τα βοτανικά τους γνωρίσματα, τις οικολογικές απαιτήσεις και τις καλλιεργητικές φροντίδες, τις ασθένειες και τους εχθρούς, τις ποικιλίες και τα προϊόντα τους, τις ευεργετικές τους χρήσεις και τις θεραπευτικές ιδιότητες και τέλος τις χρήσεις τους στη μαγειρική

Thesis
NonPeerReviewed

Αρωματικά φυτά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.