Αρωματικά φυτά που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική, εχθροί και ασθένειες

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2013 (EN)
Αρωματικά φυτά που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική, εχθροί και ασθένειες

Γεωργίλας, Παναγιώτης

Τα αρωματικά φυτά αποτελούν μια σχετικά μικρή ομάδα φυτικών ειδών από τα 350.000 περίπου είδη που περιλαμβάνει το βασίλειο των φυτών. Τα αρωματικά φυτά με τα οποία θα εξεταστούν στην πτυχιακή εργασία είναι : Το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πράσο της οικογένειας Λειριοειδών “ Λειριίδες ή Λιλιίδες ” (Liliaceae), Το δεντρολίβανο της οικογένειας Χειλανθών (Lamiaceae) και Ο άνηθος, ο κορίανδρος, ο μαϊντανός και το σέλινο της οικογένειας Σελινοειδών (Apiaceae) ή Σκιαδοφόρων (Umbelliferae) Θα εξεταστούν: τα βοτανικά τους γνωρίσματα, τις οικολογικές απαιτήσεις και τις καλλιεργητικές φροντίδες, τις ασθένειες και τους εχθρούς, τις ποικιλίες και τα προϊόντα τους, τις ευεργετικές τους χρήσεις και τις θεραπευτικές ιδιότητες και τέλος τις χρήσεις τους στη μαγειρική

Thesis
NonPeerReviewed

Αρωματικά φυτά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)