Φυτοπροστασία της καλλιέργειας βαμβακιού στο Νομό Τρικάλων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Φυτοπροστασία της καλλιέργειας βαμβακιού στο Νομό Τρικάλων

Μουλά, Χριστίνα

Το βαμβάκι αποτελεί την κύρια γεωργική καλλιέργεια για τις περισσότερες αγροτικές οικογένειες και την βασικότερη πηγή οικονομίας του νομού Τρικάλων. Το βαμβάκι ήταν γνωστό από πολύ παλιά. Η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων. Στη μακρόχρονη πορεία του επέζησε από τον σκληρό ανταγωνισμό άλλων προϊόντων χάρη στις εξαιρετικές και μοναδικές ιδιότητές του. Η σημασία του στο παγκόσμιο εμπόριο, στη διεθνή οικονομία και στη τεχνολογική πρόοδο ήταν πάντοτε πολύ μεγάλη. Στην εργασία που θα ακολουθήσει γίνεται αναφορά της καλλιέργειας του φυτού και περιγράφονται οι εχθροί, οι ασθένειες, τα ζιζάνια που προσβάλουν τις φυτείες καθώς και οι μέθοδοι αντιμετώπισης και ζιζανιοκτόνα που χρησιμοποιούνται.

Thesis
NonPeerReviewed

Βαμβάκι - Εμπόριο και παραγωγή
Φυτοπροστασία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2004


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.