Χημικά πρόσθετα και διατροφή

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2004 (EL)
Χημικά πρόσθετα και διατροφή

Πηλιανίδης, Κωνσταντίνος

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι ουσίες που προστίθενται σε ένα τρόφιμο, ουσίες που καταλήγουν στη σύσταση προϊόντων μετά την πρωτογενή παραγωγή (φυτοφάρμακα – γεωργικά προϊόντα) με σκοπό την τεχνητή βελτίωση, τη συντήρηση, την καλύτερη και ελκυστικότερη εμφάνισή του και ανάλογα με το σκοπό που εξυπηρετούν κατατάσσονται στις εξής κατηγορίες: 1) συντηρητικά, 2) αντιοξειδωτικά 3) στερεοποιητικά και πυκτογόνα 4) χρωστικά και άλλα. Για διευκόλυνση της χρήσης τους, στην Ε.E. κάθε πρόσθετο έχει κωδικό που αποτελείται από το γράμμα Ε και έναν τριψήφιο αριθμό.

Thesis
NonPeerReviewed

Διατροφική αλλοίωση και έλεγχος
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2004


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.