Τα μη οικονομικά βραβεία στο εργασιακό περιβάλλον

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Τα μη οικονομικά βραβεία στο εργασιακό περιβάλλον

Πετλιάκης, Ευθύμιος

Η εργασία αυτή γράφτηκε για να εξετάσει θέματα που αφορούν την υποκίνηση του ανθρωπίνου δυναμικού με τη χρήση μη οικονομικών βραβείων μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Ο ξενικός όρος motivation μπορεί να αποδοθεί στα ελληνικά ως υποκίνηση ή παρακίνηση, αν και η λέξη motive από την οποία παράγεται μπορεί να μεταφραστεί ως κίνητρο. Συγκεκριμένα, εξετάζεται η έννοια της διοίκησης των ανθρωπίνων πόρων με υποκεφάλαια όπως οι λειτουργίες της, τις τάσεις και τις προκλήσεις της. Θα εστιαστούμε στο θέμα της υποκίνησης του προσωπικού. Ποιος είναι ο ορισμός και η διαδικασία της παρακίνηση; Ποιες είναι οι θεωρίες περιεχομένου; Ποιες είναι οι θεωρίες διαδικασιών; Τέλος, παρουσιάζεται η χορήγηση μη οικονομικών κινήτρων μέσω της εκπαίδευσης στη σύγχρονη επιχείρηση.

Thesis
NonPeerReviewed

Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
Υποκίνηση
Ανθρώπινο δυναμικό

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.