Συγκριτική ανάλυση των τσιμεντοβιομηχανιών Α.Γ.Ε.Τ. Ηρακλής και Τιτάν

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Συγκριτική ανάλυση των τσιμεντοβιομηχανιών Α.Γ.Ε.Τ. Ηρακλής και Τιτάν

Καρανικόλα, Βασιλική

Σκοπός της εργασίας είναι να εξετάσουμε τον κλάδο παραγωγής τσιμέντου, με επίκεντρο την αξιολόγηση και ανάλυση των δύο μεγαλύτερων ομίλων του, της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και της ΤΙΤΑΝ, προσδιορίζοντας την οικονομική θέση και την ικανότητα κερδοφορίας τους. Με την μελέτη αυτή επιδιώκεται, χρησιμοποιώντας τις λογιστικές καταστάσεις και τα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών, να δημιουργηθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Η δημιουργία ενός Επιχειρηματικού σχεδίου (business plan) είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης. Τα τελευταία χρόνια η κατάθεση επιχειρηματικού σχεδίου είναι απαραίτητη για επιχειρηματικά δάνεια επιδοτήσεις από την Ε.Ε. και άλλες παρόμοιες ενέργειες. Έτσι θα μπορέσουμε να αξιολογήσουμε κατά πόσο οι επιλεγόμενες πολιτικές τους είναι αποτελεσματικές για τις μελλοντικές θέσεις τους και να τις συγκρίνουμε.

Thesis
NonPeerReviewed

Τσιμέντο - Βιομηχανία και εμπόριο
Επιχειρηματικά σχέδια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.