Μελέτη υποσταθμού μέσης τάσης σε χαμηλή του εργοστασίου INTERCOM FOODS S.A.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Μελέτη υποσταθμού μέσης τάσης σε χαμηλή του εργοστασίου INTERCOM FOODS S.A.

Ψάρρας, Παύλος

Το αντικείμενο που ασχολείται η εργασία αυτή είναι η μελέτη ενός υποσταθμού ΜΤ σε ΧΤ από 20KVA – 0,4KVA ενός εργοστασίου που τροφοδοτείτε από το δίκτυο ΜΤ. Παρουσιάζεται εξ’ ολοκλήρου η εγκατάσταση από την αρχική παροχή ρεύματος από τη ΔΕΗ μέχρι την αναλυτική περιγραφή του υποσταθμού. Συνεχίζει με τη παρουσίαση και τη λειτουργική περιγραφή των στοιχείων εκείνων που βρίσκονται πριν αλλά και μετά του μετασχηματιστή αλλά και για τον ίδιο το μετασχηματιστή του συστήματος. Γίνεται επίσης και ένα παράδειγμα αναφοράς μέσω τον σχεδίων για τους βιολογικούς καθαρισμούς. Και τελειώνει με αναφορά στην καθ αυτού μελέτη και στα σχέδια του εργοστασίου intercom foods s.a. καθώς και σε Power Factory και σε συνεργασία πάντοτε και με την ΔΕΗ.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρικοί συσσωρευτές
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.