Βιολογικά καλλυντικά από ελληνικές επιχειρήσεις: ανάπτυξη και διεθνής προσανατολισμός

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Βιολογικά καλλυντικά από ελληνικές επιχειρήσεις: ανάπτυξη και διεθνής προσανατολισμός

Δημοσθένους, Αθηνά

Στην παρούσα εργασία, θα γίνει αναφορά στις στρατηγικές διεθνοποίησης των εταιριών, καθώς και αν αυτές βοήθησαν κάποιες ελληνικές εταιρίες που έχουν πετυχημένη παρουσία σε διεθνείς αγορές να εδραιωθούν στο χώρο. Οι συγκεκριμένες εταιρίες είναι οι εταιρίες φυτικών καλλυντικών ΚΟΡΡΕΣ και APIVITA που δραστηριοποιούνται σε πάνω από δεκαπέντε χώρες, η καθεμία είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω διανομέων. Η δυναμική τους και η σχεδίαση νέων επενδύσεων δείχνει μία ισχυροποίηση και ανοδική τάση των συγκεκριμένων εταιριών σε έναν κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται και διεθνείς πολυεθνικοί κολοσσοί, που σημαίνει ότι ο σχεδιασμός, η τεχνογνωσία και οι προσεκτικές κινήσεις και όχι το μέγεθος της αποτελούν εχέγγυα για μια πετυχημένη παρουσία ελληνικής εταιρίας στη διεθνή σκηνή.

Thesis
NonPeerReviewed

Καλλυντικά
Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.