Τεχνολογία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2008 (EN)
Τεχνολογία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος

Μάνου, Βασιλική

Τεχνολογία τροφίμων είναι η επιστήμη η οποία έχει ως αντικείμενο τη μελέτη της πρωτογενούς παραγωγής, της παραγωγής νέων ειδών τροφίμων, της συντήρησης, της διακίνησης και της ποιότητας τους. Ιδιαίτ ερο ενδιαφέρον για την τεχνολογία έχει ο έλεγχος της ποιότητας σε συνδυασμό με την ασφάλεια του καταναλωτή. οι διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, με την πάροδο του χρόνου και την πρόοδο της τεχνολογίας και της τεχνικής μεταβάλλονται συνεχώς και σαφέστ ατη είναι η τάση για κατανάλωση παραδοσιακών τροφίμων. Οι απαιτήσεις των καταναλωτών που προσδιορίζονται ουσιαστικά από τους ίδιους, αυξάνουν καθημερινά.

Thesis
NonPeerReviewed

Κρέας
Τυποποίηση
Αλλαντικά - Χρηματοοικονομική ανάλυση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)