Η καλλιέργεια του ξινόμαυρου στην περιοχή του Αμυνταίου

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Η καλλιέργεια του ξινόμαυρου στην περιοχή του Αμυνταίου

Μεδίτσκου, Αντωνία

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2008

2008


Η παρούσα εργασία πραγματεύεται την καλλιέργεια της ποικιλίας Ξινόμαυρο στην περιοχή του Αμυνταίου, ξεκινώντας από τις καλλιεργητικές φροντίδες και καταλήγοντας στην διαφορετικότητα της ποικιλίας αυτής. Το Ξινόμαυρο αποτελεί την πιο σημαντική ερυθρή ποικιλία της Βόρειας Ελλάδας και έχει τους πιο πιστούς φίλους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Γίνεται αναφορά στην σημαντικότερη εργασία τον τρύγο, και πώς μέσα από μια λεπτομερή διαδικασία οινοποίησης φτάνει στο τελικό αποτέλεσμα της απόλαυσης ενός γευστικού και αρωματικού ποτηριού κρασί.

Ο > Οινοπνευματώδη ποτά - Μάρκετινγκ
Ο > Οινοποιεία

Οινοπνευματώδη ποτά - Μάρκετινγκ
Οινοποιεία

Greek

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)