Εθνικά βραβεία ποιότητας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2014 (EL)
Εθνικά βραβεία ποιότητας

Καπαγιαννίδου, Μαρία
Ρεφανίδου, Αριάδνη

Η ποιότητα αποτελεί πρωτεύων παράγοντα για την επιτυχία κάθε επιχείρησης αφού είναι το πρώτο πράγμα που θα απασχολήσει τον πελάτη. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο στόχος της κάθε επιχείρησης αφού έτσι μεγιστοποιούνται οι πωλήσεις και κατά συνέπεια και τα κέρδη. Πρώτοι οι Ιάπωνες έδωσαν βαρύτητα στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών και ήταν οι πρώτοι που θέσπισαν εθνικά βραβεία ποιότητας. Σήμερα τα εθνικά βραβεία ποιότητας υιοθετούνται από όλο και περισσότερα κράτη σε όλο τον κόσμο αφού προάγουν τον ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των επιχειρήσεων και αποτελούν ώθηση για βελτίωση των προϊόντων τους. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιο εθνικό βραβείο ποιότητας επιχειρήσεων μέχρι στιγμής γίνονται όμως προσπάθειες και η πραγματοποίηση του μέσα στα επόμενα χρόνια κρίνεται επιτακτική και απαραίτητη.

Thesis
NonPeerReviewed

Διοίκηση ολικής ποιότητας
Ποιότητα υπηρεσιών

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2014


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.