Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα»

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα»

Μπάναλη, Μαρία

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2014

2014


Η εργασία μου αποτελείται από τρία βασικά μέρη το 1ο είναι το θεωρητικό που μιλάει γενικά για την τυροκομία το 2ο μέρος μιλάει ειδικά για την Φέτα τις βασικές ύλες που χρειάζεται για την παραγωγή της, τα βασικά στάδια παραγωγής της τα ελαττώματα τους ελέγχους που γίνονται στην Φέτα αλλά και οικονομικά στοιχεία-εξαγωγές της Φέτας. Το 3ο μέρος είναι το πειραματικό μέρος όπου αναφέρεται ο προσδιορισμός του pH, της οξύτητας, της υγρασίας, της τέφρας, του άλατος, της λιποπεριεκτικότητας, του ολικού αζώτου/πρωτεΐνη και της νοθείας με αγελαδινό γάλα.

Γ > Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Γαλακτοκομική μικροβιολογία

Greek

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)