Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα»

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2014 (EL)
Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα»

Μπάναλη, Μαρία

Η εργασία μου αποτελείται από τρία βασικά μέρη το 1ο είναι το θεωρητικό που μιλάει γενικά για την τυροκομία το 2ο μέρος μιλάει ειδικά για την Φέτα τις βασικές ύλες που χρειάζεται για την παραγωγή της, τα βασικά στάδια παραγωγής της τα ελαττώματα τους ελέγχους που γίνονται στην Φέτα αλλά και οικονομικά στοιχεία-εξαγωγές της Φέτας. Το 3ο μέρος είναι το πειραματικό μέρος όπου αναφέρεται ο προσδιορισμός του pH, της οξύτητας, της υγρασίας, της τέφρας, του άλατος, της λιποπεριεκτικότητας, του ολικού αζώτου/πρωτεΐνη και της νοθείας με αγελαδινό γάλα.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Γαλακτοκομική μικροβιολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2014


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.