Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα»

Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα»

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας   

Αποθετήριο :
@νάκτησις   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα»

Μπάναλη, Μαρία

Thesis
NonPeerReviewed

2014


Η εργασία μου αποτελείται από τρία βασικά μέρη το 1ο είναι το θεωρητικό που μιλάει γενικά για την τυροκομία το 2ο μέρος μιλάει ειδικά για την Φέτα τις βασικές ύλες που χρειάζεται για την παραγωγή της, τα βασικά στάδια παραγωγής της τα ελαττώματα τους ελέγχους που γίνονται στην Φέτα αλλά και οικονομικά στοιχεία-εξαγωγές της Φέτας. Το 3ο μέρος είναι το πειραματικό μέρος όπου αναφέρεται ο προσδιορισμός του pH, της οξύτητας, της υγρασίας, της τέφρας, του άλατος, της λιποπεριεκτικότητας, του ολικού αζώτου/πρωτεΐνη και της νοθείας με αγελαδινό γάλα.

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Γαλακτοκομική μικροβιολογία

Ελληνική γλώσσα

cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.