Οι κυριότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απαντώνται στα τρόφιμα

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2012 (EN)
Οι κυριότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απαντώνται στα τρόφιμα

Γιαννακάκη, Χριστίνα

Η παρούσα εργασία αναφέρεται στους κυριότερους παθογόνους μικροοργανισμούς που συναντώνται στα τρόφιμα. Οι μικροοργανισμοί αυτοί είναι οι μύκητες, τα βακτήρια, οι ιοί και τα πρωτόζωα, τα οποία μεταφέρονται μέσω της κατανάλωσης τροφίμων στον άνθρωπο. Τα τρόφιμα για να είναι κατάλληλα προς βρώσιν και να μην αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, πρέπει να είναι απαλλαγμένα από παθογόνους μικροοργανισμούς και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται αντιμικροβιακά και αντιβιοτικά, κατά τον έλεγχο και τον τρόπο παρασκευής τους

Thesis
NonPeerReviewed

Μικροβιολογία
Τρόφιμα - Ανάλυση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)