Οι κυριότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απαντώνται στα τρόφιμα

This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia   

Repository :
@naktisis   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Οι κυριότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απαντώνται στα τρόφιμα

Γιαννακάκη, Χριστίνα

doctoral
Thesis (BSc)
Thesis

2012

2012


Η παρούσα εργασία αναφέρεται στους κυριότερους παθογόνους μικροοργανισμούς που συναντώνται στα τρόφιμα. Οι μικροοργανισμοί αυτοί είναι οι μύκητες, τα βακτήρια, οι ιοί και τα πρωτόζωα, τα οποία μεταφέρονται μέσω της κατανάλωσης τροφίμων στον άνθρωπο. Τα τρόφιμα για να είναι κατάλληλα προς βρώσιν και να μην αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, πρέπει να είναι απαλλαγμένα από παθογόνους μικροοργανισμούς και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται αντιμικροβιακά και αντιβιοτικά, κατά τον έλεγχο και τον τρόπο παρασκευής τους

Μ > Μικροβιολογία
Τ > Τρόφιμα - Ανάλυση

Μικροβιολογία
Τρόφιμα - Ανάλυση

Greek

Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)