Οι κυριότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απαντώνται στα τρόφιμα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2012 (EL)
Οι κυριότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απαντώνται στα τρόφιμα

Γιαννακάκη, Χριστίνα

Η παρούσα εργασία αναφέρεται στους κυριότερους παθογόνους μικροοργανισμούς που συναντώνται στα τρόφιμα. Οι μικροοργανισμοί αυτοί είναι οι μύκητες, τα βακτήρια, οι ιοί και τα πρωτόζωα, τα οποία μεταφέρονται μέσω της κατανάλωσης τροφίμων στον άνθρωπο. Τα τρόφιμα για να είναι κατάλληλα προς βρώσιν και να μην αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, πρέπει να είναι απαλλαγμένα από παθογόνους μικροοργανισμούς και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται αντιμικροβιακά και αντιβιοτικά, κατά τον έλεγχο και τον τρόπο παρασκευής τους

Thesis
NonPeerReviewed

Μικροβιολογία
Τρόφιμα - Ανάλυση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.