Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Οι Guru της ποιότητας

Κιοσκερίδου, Κυριακή
Ράμφου, Αικατερίνη

Η ποιότητα αποτελεί ίσως τον σημαντικό παράγοντα για την ευημερία και την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης, που με τη σειρά τους αποτελούν τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη και βιωσιμότητά της. Στη σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη, έντονα ανταγωνιστική αγορά, οι επιχειρήσεις επιβάλλεται να μεριμνούν για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που διασφαλίζουν την ικανοποίηση του πελάτη. Καλύτερης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες είναι το κλειδί της επιτυχίας για τη διείσδυση σε ξένες αγορές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν η Γερμανία, η Ιαπωνία και πιο πρόσφατα, η Κορέα, η Σιγκαπούρη και η Ταιβάν. Αυτό που τις καθιερώνει είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν σε σχέση με το κόστος τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Διοίκηση oλικής ποιότητας
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.