Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(239)
Πτυχιακή εργασία
(239)
Χρονολογία
2020 - 2024
(6)
2015 - 2019
(35)
2010 - 2014
(73)
2005 - 2009
(107)
2000 - 2004
(18)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(239)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(239)
@νάκτησις
(239)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(192)
Status = Unpublished
(47)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτική ανάπτυξη
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτική πολιτική
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Ασφάλεια τροφίμων
(2)
Subject = Α:Subject = Α: Αυτοκίνητα
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αρτοποιία
(2)
Subject = Α:Subject = Α: Αρτοποιοί και αρτοποιεία
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αειφορική ανάπτυξη
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αυγοπαραγωγικές μονάδες
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αέρας - Μόλυνση
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αλιεία
(2)
Subject = Α:Subject = Α: Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(6)
Subject = Α:Subject = Α: Αλλαντικά - Χρηματοοικονομική ανάλυση
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αμπέλια - Βιολογική γεωργία
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αμπελοκαλλιέργεια
(3)
Subject = Α:Subject = Α: Αγελάδες - Εκτροφή
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά προϊόντα
(6)
Subject = Β:Subject = Β: Βιολογικά προϊόντα
(2)
Subject = Β:Subject = Β: Βιολογική γεωργία
(3)
Subject = Β:Subject = Β: Βαμβάκι
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βιομηχανία πρώτων υλών
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βαμβάκι - Ασθένειες και παράσιτα
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βαμβάκι - Εμπόριο και παραγωγή
(2)
Subject = Χ:Subject = Χ: Χημικές ουσίες
(1)
Subject = Χ:Subject = Χ: Χυμοί - Αναψυκτικά
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διοίκηση ολικής ποιότητας
(3)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διοίκηση ολικής ποιότητας - Πρότυπα
(2)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διοίκηση oλικής ποιότητας
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διασφάλιση ποιότητας
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διατροφή - Ποιότητα
(2)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διεθνές εμπόριο
(5)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διεθνής αγορά
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εκπαίδευση
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επιχειρήσεις - Πρότυπα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εργοστάσια - Διοίκηση και οργάνωση
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εστιατόρια, ταβέρνες
(3)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εταιρείες
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εταιρείες - Διοίκηση και οργάνωση
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εφοδιαστική αλυσίδα
(4)
Subject = Ε:Subject = Ε: Έλαια και λίπη, Εδώδιμα
(2)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελαιουργία και ελαιουργεία
(3)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελαιοτριβεία
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελαιόλαδο
(9)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελαστικό - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ένδυση και ενδύματα - Βιομηχανία και εμπόριο
(2)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(8)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελιά
(3)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελιά - Βιολογική καλλιέργεια
(3)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελιά - Ελλάδα
(2)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ελιά - Οργανική γεωργία
(4)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εμπόριο - Ελλάδα
(2)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εμπόριο - Ευρώπη
(4)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξυπηρέτηση πελατών
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία
(5)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γουνοποιία
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(6)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(33)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(21)
Subject = I:Subject = I: ISO 14000 Series Standards-Ελλάδα
(1)
Subject = I:Subject = I: ISO 9000 Series Standards-Ελλάδα
(2)
Subject = I:Subject = I: ISO 9001 Standard-Greece
(4)
Subject = Ι:Subject = Ι: Ιχθυοκαλλιέργεια
(2)
Subject = Ι:Subject = Ι: Ιατρικά εργαλεία και συσκευές
(1)
Subject = Ι:Subject = Ι: Ιατρικά εργαστήρια
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Ευρωπαϊκή Ένωση - Προστασία
(4)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία
(11)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία
(3)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κερασιά
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(6)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κοστολόγηση
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κρέας
(5)
Subject = Λ:Subject = Λ: Λαχανικά
(2)
Subject = Λ:Subject = Λ: Λιγνίτης
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μάρκετινγκ - Διοίκηση και οργάνωση
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μέλι - Ελλάδα
(5)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μελισσοκομία
(2)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μελισσοκομικά προϊόντα - Θεραπευτική χρήση
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Ελλάδα
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μπύρα, Βιομηχανία της - Ελλάδα - Έρευνα
(3)
Subject = Ν:Subject = Ν: Νερό
(6)
Subject = Ν:Subject = Ν: Νερό - Ανάλυση
(3)
Subject = Ν:Subject = Ν: Ναυτιλία
(1)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οινοποιεία
(4)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οίνος και οινοποιία
(7)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οπωροκαλλιέργεια
(1)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οπωροκηπευτικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οικιακός εξοπλισμός
(1)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οινοποιία
(1)
Subject = Φ:Subject = Φ: Φρούτα - Ωρίμανση
(1)
Subject = Φ:Subject = Φ: Φασόλια
(2)
Subject = Ψ:Subject = Ψ: Ψάρια
(4)
Subject = Π:Subject = Π: Προϊόντα - Εμπορική ονομασία
(2)
Subject = Π:Subject = Π: Παραγωγή και διανομή αγαθών
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Προϊόντα
(4)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(12)
Subject = Π:Subject = Π: Πωλήσεις - Προώθηση - Σχεδιασμός
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πόσιμο νερό - Εμφιάλωση και εμπόριο
(3)
Subject = Π:Subject = Π: Πτηνοτροφία
(2)
Subject = Π:Subject = Π: Περιβάλλον, Προστασία του
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Περιβάλλον - Προστασία - Πρότυπα
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πετρέλαιο
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πιπεριές
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικές προδιαγραφές
(4)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(239)
Subject = Π:Subject = Π: Πουλερικά - Ασθένειες
(1)
Subject = Ρ:Subject = Ρ: Ροδακινιά
(7)
Subject = Ρ:Subject = Ρ: Ρύζι
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Σταφύλια
(2)
Subject = Σ:Subject = Σ: Σιτηρά
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Συνεταιρισμοί
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(4)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα, Βιομηχανία και εμπόριο των - Ενοποίηση και συγχώνευση
(2)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τσιμέντο - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τσιμέντο - Περιβαλλοντικές απόψεις
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τυποποίηση
(2)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τυροκομία
(14)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Ανάλυση
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(8)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(4)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τεχνολογία τροφίμων
(2)
Subject = Υ:Subject = Υ: Υδρογεωλογία
(1)
Subject = Υ:Subject = Υ: Υδάτινοι πόροι - Διαχείριση
(2)
Subject = Ζ:Subject = Ζ: Ζαχαροπλαστική
(2)
Subject = Ζ:Subject = Ζ: Ζαχαρότευτλο
(1)
Subject = Ζ:Subject = Ζ: Ζωοτροφές
(2)
Type = Thesis
(239)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(239)
Thesis
(239)
Θέμα
ISO 14000 Series Standards-Ελλάδα
(1)
ISO 9000 Series Standards-Ελλάδα
(2)
ISO 9001 Standard-Greece
(4)
Αγελάδες - Εκτροφή
(1)
Αγροτικά προϊόντα
(6)
Αγροτική ανάπτυξη
(1)
Αγροτική πολιτική
(1)
Αειφορική ανάπτυξη
(1)
Αέρας - Μόλυνση
(1)
Αλιεία
(2)
Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(6)
Αλλαντικά - Χρηματοοικονομική ανάλυση
(1)
Αμπέλια - Βιολογική γεωργία
(1)
Αμπελοκαλλιέργεια
(3)
Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (Σύστημα ασφάλειας τροφίμων)
(1)
Αρτοποιία
(2)
Αρτοποιοί και αρτοποιεία
(1)
Ασφάλεια τροφίμων
(2)
Αυγοπαραγωγικές μονάδες
(1)
Αυτοκίνητα
(1)
Βαμβάκι
(1)
Βαμβάκι - Ασθένειες και παράσιτα
(1)
Βαμβάκι - Εμπόριο και παραγωγή
(2)
Βιολογικά προϊόντα
(2)
Βιολογική γεωργία
(3)
Βιομηχανία πρώτων υλών
(1)
Γαλακτοκομία
(5)
Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(3)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(6)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(33)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(21)
Γουνοποιία
(1)
Διασφάλιση ποιότητας
(1)
Διατροφή - Ποιότητα
(2)
Διεθνές εμπόριο
(5)
Διεθνής αγορά
(1)
Διοίκηση oλικής ποιότητας
(1)
Διοίκηση ολικής ποιότητας
(3)
Διοίκηση ολικής ποιότητας - Πρότυπα
(2)
Εκπαίδευση
(1)
Έλαια και λίπη, Εδώδιμα
(2)
Ελαιόλαδο
(9)
Ελαιοτριβεία
(1)
Ελαιουργία και ελαιουργεία
(3)
Ελαστικό - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Ελιά
(3)
Ελιά - Βιολογική καλλιέργεια
(3)
Ελιά - Ελλάδα
(2)
Ελιά - Οργανική γεωργία
(4)
Εμπόριο - Ελλάδα
(2)
Εμπόριο - Ευρώπη
(4)
Ένδυση και ενδύματα - Βιομηχανία και εμπόριο
(2)
Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(8)
Εξυπηρέτηση πελατών
(1)
Επιχειρήσεις - Πρότυπα
(1)
Εργοστάσια - Διοίκηση και οργάνωση
(1)
Εστιατόρια, ταβέρνες
(3)
Εταιρείες
(1)
Εταιρείες - Διοίκηση και οργάνωση
(1)
Εφοδιαστική αλυσίδα
(4)
Ζαχαροπλαστική
(2)
Ζαχαρότευτλο
(1)
Ζωοτροφές
(2)
Ιατρικά εργαλεία και συσκευές
(1)
Ιατρικά εργαστήρια
(1)
Ιχθυοκαλλιέργεια
(2)
Καταναλωτές - Ευρωπαϊκή Ένωση - Προστασία
(4)
Καταναλωτές - Προστασία
(11)
Καταναλωτές - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία
(3)
Κερασιά
(1)
Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
(6)
Κοστολόγηση
(1)
Κρέας
(5)
Λαχανικά
(2)
Λιγνίτης
(1)
Μάρκετινγκ - Διοίκηση και οργάνωση
(1)
Μέλι - Ελλάδα
(5)
Μελισσοκομία
(2)
Μελισσοκομικά προϊόντα - Θεραπευτική χρήση
(1)
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Ελλάδα
(1)
Μπύρα, Βιομηχανία της - Ελλάδα - Έρευνα
(3)
Ναυτιλία
(1)
Νερό
(6)
Νερό - Ανάλυση
(3)
Οικιακός εξοπλισμός
(1)
Οινοποιεία
(4)
Οινοποιία
(1)
Οίνος και οινοποιία
(7)
Οπωροκαλλιέργεια
(1)
Οπωροκηπευτικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Παραγωγή και διανομή αγαθών
(1)
Περιβάλλον, Προστασία του
(1)
Περιβάλλον - Προστασία - Πρότυπα
(1)
Πετρέλαιο
(1)
Πιπεριές
(1)
Ποιοτικές προδιαγραφές
(4)
Ποιοτικός έλεγχος
(239)
Πόσιμο νερό - Εμφιάλωση και εμπόριο
(3)
Πουλερικά - Ασθένειες
(1)
Προϊόντα
(4)
Προϊόντα - Εμπορική ονομασία
(2)
Πρότυπα
(1)
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(12)
Πτηνοτροφία
(2)
Πωλήσεις - Προώθηση - Σχεδιασμός
(1)
Ροδακινιά
(7)
Ρύζι
(1)
Σιτηρά
(1)
Σταφύλια
(2)
Συνεταιρισμοί
(1)
Τεχνολογία τροφίμων
(2)
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(4)
Τρόφιμα
(1)
Τρόφιμα, Βιομηχανία και εμπόριο των - Ενοποίηση και συγχώνευση
(2)
Τρόφιμα - Ανάλυση
(1)
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(8)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(4)
Τσιμέντο - Βιομηχανία και εμπόριο
(1)
Τσιμέντο - Περιβαλλοντικές απόψεις
(1)
Τυποποίηση
(2)
Τυροκομία
(14)
Υδάτινοι πόροι - Διαχείριση
(2)
Υδρογεωλογία
(1)
Φασόλια
(2)
Φρούτα - Ωρίμανση
(1)
Χημικές ουσίες
(1)
Χυμοί - Αναψυκτικά
(1)
Ψάρια
(4)
1 - 30 από 239 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Ποιότητα γάλακτος
Δημιουργός:
Σπυρίδης, Χρήστος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2004
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ο κλάδος των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία
Δημιουργός:
Μουχτάρης, Εμμανουήλ
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η ανάπτυξη και η εφαρμογή των διαδικασιών ποιότητας: Διαχείριση πελατών και διαχείριση προμηθευτών στα πλαίσια της ένταξης του συστήματος ISO9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις εμπορίας ηλεκτρικών οικιακών συσκευών
Δημιουργός:
Ιωαννίδου, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ζώνη γάλακτος και ποιοτικός έλεγχος νωπού αιγοπρόβειου γάλακτος της βιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ
Δημιουργός:
Μανώλης, Άγγελος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρησης ποιότητας EN ISO 9001:2000 στις Ελληνικές εισαγωγικές - εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής - εμπορίας απορρυπαντικών
Δημιουργός:
Ψαρουδάκη, Δέποινα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Χημικός και μικροβιολογικός έλεγχος ζύμης
Δημιουργός:
Χατζή, Κωνσταντίνα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παρουσία φυτοτοξινών στα τρόφιμα: κατηγορίες, νομοθεσία, προσδιορισμός
Δημιουργός:
Τρεμπίσκας, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η παραγωγή και εμπορία των γαλακτοκομικών προϊόντων: η περίπτωση του Νομού Φλώρινας
Δημιουργός:
Φωτιάδης, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα και λειτουργία εργαστηρίων γαλακτοκομικών προϊόντων
Δημιουργός:
Τσολακίδου, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες ύλες και στα τελικά προϊόντα των προϊόντων ζύμης
Δημιουργός:
Κέντσα, Τάνια
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Χημικές αναλύσεις του ελαιολάδου: μέθοδοι ελέγχου της ποιότητας
Δημιουργός:
Καττής, Κυριάκος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Υποχρεωτικές και αναγκαίες διαδικασίες ποιότητας, στα πλαίσια της εγκατάστασης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο EN ISO 9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου των ιατρικών εργαλείων
Δημιουργός:
Καλογερίδου, Όλγα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Οι διαδικασίες ποιότητας "εκπαίδευση προσωπικού πωλήσεων" και "διαχείριση πελατών εξωτερικού" στα πλαίσια της ένταξης του συστήματος EN ISO 9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων
Δημιουργός:
Βίτσου, Βικτώρια
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εμπόριο αγροτικών προϊόντων και ο ρόλος των υπηρεσιών ελέγχου
Δημιουργός:
Κολυβάκη, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας και η συμβολή τους στην εξαγωγική δραστηριότητα των επιχειρήσεων (Μ.Υ.Θ.C.S.)
Δημιουργός:
Μπουντούρη, Δήμητρα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2007
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Το σύστημα της ολοκληρωμένης διαχείρισης στη καλλιέργεια βιομηχανικού ροδάκινου στον Α.Σ. Άρνισσας (Πρότυπα AGRO 2-1 ΚΑΙ 2-2)
Δημιουργός:
Τσιάμη, Αικατερίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Καλλιεργούμενες ποικιλίες σταφυλιών για κρασί στην Ελλάδα και η υφιστάμενη νομοθεσία για το διαχωρισμό των κρασιών με βάση την προέλευση τους
Δημιουργός:
Τζούμα, Αικατερίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η εφαρμογή της ολοκληρωμένης διαχείρισης πρότυπο AGRO 2-1, 2-2 στην καλλιέργεια της ελιάς
Δημιουργός:
Τσέλιου, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ασηπτική επεξεργασία των τροφίμων
Δημιουργός:
Τσάνα, Αναστασία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Υποχρεωτικές και αναγκαίες διαδικασίες, στα πλαίσια της εγκατάστασης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο EN ISO 9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου του μαρμάρου
Δημιουργός:
Τοκμακίδου, Ζωή Α.
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
ISO 22000 HACCP
Δημιουργός:
Ταραμπούσκα, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εγχειρίδιο συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 στην παραγωγή φέτας
Δημιουργός:
Τζιούρα, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη βιομηχανία κρεάτων και πουλερικών
Δημιουργός:
Σμέρου, Αγγελική
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Διασφάλιση ποιότητας στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων
Δημιουργός:
Τσεντόγλου, Θεόδωρος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Οι διαδικασίες ποιότητας : α) αγορά - ποιοτικός έλεγχος α' και β' υλών, β)ενδιάμεσων ή τελικών προϊόντων, γ) έλεγχος και εξαγωγές προϊόντων στις διεθνείς αγορές, στα πλαίσια της εγκατάστασης ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2000 στις Ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ελληνικής φέτας
Δημιουργός:
Κρεμυδά, Βασιλική, Παπακώστα, Αποστολία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα προϊόντων παγωτού από την εταιρεία ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγειά του καταναλωτή
Δημιουργός:
Καραφυλλίδου, Σωτηρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή των διαγραμμάτων ελέγχου στον ποιοτικό έλεγχο των γραμμών παραγωγής της επιχείρησης "ΡΑΟΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε."
Δημιουργός:
Στόικος, Κωνσταντίνος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2008
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η εφαρμογή του GLOBAL GAP στην πιπεριά θερμοκηπίου στην εταιρεία ΚΥΡΒΑΣ Α.Ε. της Ιεράπετρας
Δημιουργός:
Χριστάκη, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Οργανισμοί τυποποίησης, προτύπων και κωδικών μηχανολογικού εξοπλισμού
Δημιουργός:
Σταύρακας, Παναγιώτης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2005
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Σύστημα ελέγχου ποιότητας - διαδικασία πιστοποίησης μεταλλευτικής εταιρίας με το σύστημα ελέγχου ποιότητας ISO 9000
Δημιουργός:
Ταμτελέν, Αναστασία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2004
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!