Επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης: η περίπτωση της εταιρείας "Unisystems Α.Ε."

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης: η περίπτωση της εταιρείας "Unisystems Α.Ε."

Νικολάου, Ιωάννα

Το θέμα της εργασίας πραγματεύεται γενικότερα το επιχειρηματικό μάνατζμεντ. Εξετάζει το επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης μίας εταιρείας καθώς και τα κόστη – οφέλη αυτού στο θεωρητικό της τμήμα. Ακόμη θα εφαρμόσει την θεωρία σε μια πραγματική επιχείρηση στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Υπηρεσιών. Η μεγάλη αξία του επιχειρηματικού σχεδίου είναι αδιαμφισβήτητη στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον της σύγχρονης κοινωνίας. Η στρατηγική διοίκηση θα πρέπει να είναι η βάση πάνω στην οποία θα στηριχθούν οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί ούτως ώστε να αντέξουν στους κραδασμούς της αβεβαιότητας του επιχειρησιακού περιβάλλοντος. Αποτελεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πεδίο για ενασχόληση και εμβάθυνση γιατί βοηθά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας με ιδέες οι οποίες είναι στρατηγικά σωστά δομημένες. Έτσι ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αποτυχίας τους κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη μίας κοινωνίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρηματικά σχέδια

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.