Διατροφή αγελάδων και κονίκλου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Διατροφή αγελάδων και κονίκλου

Μόκας, Γεώργιος

Στην πτυχιακή αυτή εργασία παρουσιάζονται νεότερα στοιχεία διατροφής των μηρυκαστικών αγροτικών ζώων και των κουνελιών. Το αντικείμενο αυτής της εργασίας πιο αναλυτικά είναι η περιγραφή του ρόλου των θρεπτικών συστατικών στη διατροφή των μηρυκαστικών και των κουνελιών και τονίζονται οι θρεπτικές ανάγκες των ζώων για συντήρηση, ανάπτυξη, πάχυνση και γαλακτοπαραγωγή, οι τιμές για το συντελεστή κοιλιακού φόρτου. Γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην πέψη των υδατανθράκων και των αζωτούχων ουσιών στα μηρυκαστικά, και παρουσιάζονται οι παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή της τροφής από τα μηρυκαστικά ζώα. Στο τέλος, γίνεται εκτενής αναφορά στον καταρτισμό των σιτηρεσίων των διαφόρων κατηγοριών.

Thesis
NonPeerReviewed

Αγελάδες - Εκτροφή
Μηρυκαστικά ζώα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

Ελληνική γλώσσα

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.