Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see item page
in the web site of the repository *
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2012 (EN)
Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή

Στραφιώτη, Ελένη

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως σκοπό την προσέγγιση του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) μέσω της εφαρμογής του κατά την παραγωγική διαδικασία προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού-παγωτού) στην ζαχαροπλαστική μονάδα της Hellenic-Catering. Συγκεκριμένα θα αναλυθεί η λειτουργία του συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO:22000 που εφαρμόζει η Hellenic-Catering που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες Ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων στον κλάδο της εστίασης. Στη Ελλάδα τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες να ενταχθούν οι επιχειρήσεις τροφίμων σε ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας το οποίο θα αποτελεί την υγεία και την ασφάλεια για τον καταναλωτή.

Thesis
NonPeerReviewed

Καταναλωτές - Προστασία
Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)