Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2012 (EL)
Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή

Στραφιώτη, Ελένη

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως σκοπό την προσέγγιση του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) μέσω της εφαρμογής του κατά την παραγωγική διαδικασία προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού-παγωτού) στην ζαχαροπλαστική μονάδα της Hellenic-Catering. Συγκεκριμένα θα αναλυθεί η λειτουργία του συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO:22000 που εφαρμόζει η Hellenic-Catering που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες Ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων στον κλάδο της εστίασης. Στη Ελλάδα τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες να ενταχθούν οι επιχειρήσεις τροφίμων σε ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας το οποίο θα αποτελεί την υγεία και την ασφάλεια για τον καταναλωτή.

Thesis
NonPeerReviewed

Καταναλωτές - Προστασία
Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.