Παραγωγή και ποιότητα αλλαντικών της εταιρίας Β.Ι.Κ.Η. Εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2010 (EN)
Παραγωγή και ποιότητα αλλαντικών της εταιρίας Β.Ι.Κ.Η. Εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων

Αντωνίου, Ιωάννης

Η παρούσα πτυχιακή εργασία αρχικά, αναφέρεται στα κυριότερα προβλήματα του κλάδου της επεξεργασίας κρέατος. Στην αναγκαιότητα εφαρμογή των κανόνων της καλής υγειονομικής πρακτικής. Ακολουθεί ο τρόπος εφαρμογής των κανόνων του συστήματος διασφάλισης ποιότητας (HACCP). Παρακάτω σε κατάλογο οι κίνδυνοι και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου στις εταιρία ΒΙΚΗ καθώς και οι απαραίτητες διαρθρωτικές ενέργειες. Στο τέλος αναφέρονται οι προτάσεις για την καλύτερη εφαρμογή των κανόνων και όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξέλιξη των υπαρχόντων συστημάτων παραγωγής.

Thesis
NonPeerReviewed

Προϊόντα - Εμπορική ονομασία
Ποιοτικός έλεγχος
Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)