Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2010 (EN)
Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου

Γκαδάτσιου, Χρυσούλα

Η παρούσα εργασία αναφέρεται στην παραγωγή και τη ποιότητα του βουτύρου. Αρχικά γίνεται αναφορά στα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τη χημική σύσταση, τις νοθείες, για τις αλλοιώσεις και τα ελαττώματα που προκύπτουν, τις μεθόδους αναλύσεως που χρησιμοποιούνται για τον ποιοτικό έλεγχο, πληροφορίες που αφορούν το σύστημα HACCP και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου, τη διατροφική αξία, αλλά και για τα νέα είδη βουτύρου που προσφέρονται στους καταναλωτές.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομική μικροβιολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)