Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2010 (EL)
Παραγωγή και ποιότητα βουτύρου

Γκαδάτσιου, Χρυσούλα

Η παρούσα εργασία αναφέρεται στην παραγωγή και τη ποιότητα του βουτύρου. Αρχικά γίνεται αναφορά στα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τη χημική σύσταση, τις νοθείες, για τις αλλοιώσεις και τα ελαττώματα που προκύπτουν, τις μεθόδους αναλύσεως που χρησιμοποιούνται για τον ποιοτικό έλεγχο, πληροφορίες που αφορούν το σύστημα HACCP και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου, τη διατροφική αξία, αλλά και για τα νέα είδη βουτύρου που προσφέρονται στους καταναλωτές.

Thesis
NonPeerReviewed

Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομική μικροβιολογία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.