δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Η παρούσα εργασία αναφέρεται στην παραγωγή και τη ποιότητα του βουτύρου. Αρχικά γίνεται αναφορά στα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τη χημική σύσταση, τις νοθείες, για τις αλλοιώσεις και τα ελαττώματα που προκύπτουν, τις μεθόδους αναλύσεως που χρησιμοποιούνται για τον ποιοτικό έλεγχο, πληροφορίες που αφορούν το σύστημα HACCP και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου, τη διατροφική αξία, αλλά και για τα νέα είδη βουτύρου που προσφέρονται στους καταναλωτές.
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Ελληνική γλώσσα
cc_by_nc_nd
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.