Οίνος και οινοτουρισμός στην Ελλάδα

RDF 

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την καρτέλα τεκμηρίου
μέσα από τον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα *
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Σημασιολογικός εμπλουτισμός/ομογενοποίηση από το EKT

2010 (EL)
Οίνος και οινοτουρισμός στην Ελλάδα

Κανύχη, Κλεάνθη

Στην εν λόγω εργασία παρουσιάζεται η διαδικασία της παραγωγής του κρασιού από το αρχικό του στάδιο το οποίο είναι η συγκομιδή του σταφυλιού, η βιομηχανοποίηση του και η τελική δημιουργία του οίνου μέχρι την σύνδεση του με την ταχέως αναπτυσσόμενη εμπορική δραστηριότητα που στοχεύει στον τουρισμό, τον λεγόμενο οινοτουρισμό. Επίκεντρο θα είναι η Ελλάδα η οποία δεν έχει αξιοποιήσει σε ικανοποιητικό βαθμό αυτήν την νέα εναλλακτική μορφή τουρισμού, η οποία θα μπορούσε να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της παραγωγής κρασιού και κατ’επέκταση με την δημιουργία σύγχρονων επισκέψιμων οινοποιείων, στην ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας.

Thesis
NonPeerReviewed

Οινοπνευματώδη ποτά - Μάρκετινγκ
Αμπελοκαλλιέργεια
Τουριστικό μάρκετινγκ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.