Σχεδιασμός και μελέτη μπαρ πισίνας = Design and study of pool bar

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Σχεδιασμός και μελέτη μπαρ πισίνας = Design and study of pool bar

Δανιήλ, Αικατερίνη

Το μπαρ είναι μια επιχειρηματική εγκατάσταση που εξυπηρετεί τα αλκοολούχα ποτά μπύρα, κρασί, λικέρ και κοκτέιλ για επιτόπια κατανάλωση. Τα Μπαρ παρέχουν σκαμνιά ή καρέκλες που τοποθετούνται στα τραπέζια. Μερικά μπαρ έχουν διασκέδαση σε ένα στάδιο, όπως είναι μια ζωντανή μπάντα, κωμικοί, go-go χορευτές ή διαβρωτικά. Τα μπαρ τα οποία προσφέρουν fe ΙΛ’ ψυχαγωγία και ζωντανή μουσική που συχνά αναφέρεται οος μουσική μπαρ ή νυχτερινά κέντρα. Έχουν υπάρξει πολλά ονόματα σε όλη την ιστορία για τις εγκαταστάσεις όπου οι άνθρωποι μαζεύονται για να πίνουν αλκοολούχα ποτά. Ακόμα και όταν μια εγκατάσταση χρησιμοποιεί διαφορετικό όνομα, όπως "ταβέρνα", η περιοχή της εγκατάστασης, όπου ο μπάρμαν χύνει μίγματα αλκοολούχων ποτών συνήθως ονομάζεται «μπαρ». Σε πολλές περιοχές το pool bar είναι σχετικά άγνωστο, ειδικά σε οικιακές πισίνες. Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αγορά, τα pool bars ως επί το πλείστον βρίσκονταν σε δημοφιλείς προορισμούς διακοπών, δηλαδή την Καραϊβική. Θα ήταν, και εξακολουθούν να είναι μια δημοφιλής έλξη σε πολλά δημοφιλή ξενοδοχεία και θέρετρα.

Thesis
NonPeerReviewed

Σχέδιο, Βιομηχανικό

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.