Έρευνα αγοράς στο διεθνή χώρο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Έρευνα αγοράς στο διεθνή χώρο

Συμεωνίδης, Στυλιανός

Στην εργασία θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε τις βασικές τεχνικές ερευνάς αγοράς καθώς και τις απαιτούμενες διαδικασίες μια επιτυχημένης έρευνας στο διεθνή χώρο επίσης τους παράγοντες που επηρεάζουν μια διεθνή έρευνα αγοράς καθώς και τις ιδιομορφίες - διαφοροποιήσεις που παρουσιάζονται στις ανάγκες - απαιτήσεις του κοινού – στόχου στις διεθνής αγορές. Έρευνα αγοράς είναι η συστηματική συλλογή και καταγραφή πληροφοριών που αφορούν στο μάρκετινγκ των προϊόντων και υπηρεσιών. Είναι ένας ειδικευμένος επιστημονικός κλάδος που λειτουργεί σαν ‘‘Εργαλείο’’ του μάρκετινγκ παρέχοντας πληροφορίες που καθοδηγούν αποφάσεις μειώνοντας το επιχειρηματικό ρίσκο σε όλους τους τομείς και τα στάδια δραστηριότητας: Ανίχνευση, παρακολούθηση, αξιολόγηση. Η έρευνα αγοράς καθορίζεται από τους στόχους του μάρκετινγκ μιας εταιρίας και από τη διοίκηση της. Τα προγράμματα της έρευνας αγοράς δηλαδή σχεδιάζονται για να διευρύνουν τις αποφάσεις της διοίκησης, οι οποίες λαμβάνονται υπό τους περιορισμούς του συνολικού επιχειρησιακού προϋπολογισμού.

Thesis
NonPeerReviewed

Διεθνές μάρκετινγκ

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.