Βιομηχανικός σχεδιασμός γεωργικών-βιολογικών προϊόντων

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2012 (EL)
Βιομηχανικός σχεδιασμός γεωργικών-βιολογικών προϊόντων

Αργυράκης, Νικόλαος

Συσκευασία είναι η επιστήμη, τέχνη και τεχνολογία που περικλείει την προστασία των προϊόντων είτε για τη διανομή, αποθήκευση, πώληση είτε για χρήση. Αναφέρεται επίσης στην διαδικασία του σχεδιασμού, αξιολόγησης, και παραγωγής των συσκευασιών. Η συσκευασία περιέχει, προστατεύει, συντηρεί, μεταφέρει, ενημερώνει και πουλάει. Στην παρούσα εργασία-και ειδικότερα κατά τον σχεδιασμό των συσκευασιών-λαμβάνονται υπόψη όλοι αυτοί οι παράγοντες που θα κάνουν ένα προϊόν αναδεικνυόμενο από την συσκευασία του ώστε να κυριαρχήσει στην αγορά και να επιβιώσει συγχρόνως στις συνεχείς αυξανόμενες ανάγκες που αυτή επιβάλλει. Τα προϊόντα στα οποία επικεντρώνεται το ενδιαφέρον είναι τα ξερά φασόλια, οι φακές, οι πιπεριές Φλωρίνης και το μέλι. Όλα είναι προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας κάτι το οποίο κυριαρχεί στην αγορά και κερδίζει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων καταναλωτών. Βασικό χαρακτηριστικό όλων των συσκευασιών που προτείνονται είναι ότι βασίζονται το καθένα ξεχωριστά στην μορφολογία του εκάστοτε προϊόντος καθώς και στα παρεμφερή τους.

Thesis
NonPeerReviewed

Βιομηχανικός σχεδιασμός
Βιολογικά προϊόντα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2012


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.