Σχεδιασμός σειράς συσκευασιών για τυρί φέτα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Σχεδιασμός σειράς συσκευασιών για τυρί φέτα

Αλεξόπουλος, Βασίλειος

Η εργασία αυτή έχει σκοπό να παρουσιάσει μια σειρά διαφορετικών συσκευασιών, που σχεδιάστηκαν με τη χρήση προηγμένων συστημάτων CAD και θα απευθύνονται σε ένα ευρύτερο κοινό, καλύπτοντας ανάγκες που οι μέχρι τώρα συσκευασίες στην αγορά δεν καλύπτουν. Η εργασία ξεκινάει με μία σύντομη αναφορά στον ρόλο που έχει η συσκευασία σήμερα. Έπειτα γίνεται αναφορά στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα από τη βιομηχανία, για την κατασκευή χάρτινων συσκευασιών και συνεχίζει με ένα κεφάλαιο που περιγράφει κάποια χαρακτηριστικά του τυριού φέτα και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην αγορά σε σχέση με αυτό και τη συσκευασία του. Τέλος παρουσιάζονται οι σχεδιαστικές προτάσεις για συσκευασία τυριού φέτας, χωρίζοντας τις σε κατηγορίες, ανάλογα με το κοινό και την αγορά στην οποία στοχεύουν.

Thesis
NonPeerReviewed

Συσκευασία - Σχεδιασμός
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.