Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(96)
Πτυχιακή εργασία
(96)
Χρονολογία
2020 - 2024
(8)
2015 - 2019
(2)
2010 - 2014
(46)
2005 - 2009
(30)
2000 - 2004
(10)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(96)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(96)
@νάκτησις
(96)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(81)
Status = Unpublished
(15)
Subject = Α:Subject = Α: Αριθμοδείκτες
(4)
Subject = Α:Subject = Α: Ατμοσφαιρική ρύπανση
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αλευροβιομηχανία
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αιγοπρόβατα - Διατροφή και ζωοτροφές
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά προϊόντα
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βιολογικά προϊόντα
(1)
Subject = Χ:Subject = Χ: Χρηματοοικονομική ανάλυση
(5)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διαδικτυακό μάρκετινγκ
(2)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διεθνείς εμπορικές επιχειρήσεις
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διεθνές εμπόριο
(2)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διεθνής αγορά
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επιχειρηματικός σχεδιασμός
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επιχειρήσεις - Ανταγωνιστικότητα
(2)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εταιρείες
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εταιρείες - Ελλάδα - Οικονομική
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εφοδιαστική αλυσίδα
(2)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(5)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εμπόριο - Ελλάδα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εξαγωγές - Ελλάδα
(3)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επενδύσεις
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(5)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(4)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(96)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(24)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες - Τροφοδοσία και ζωοτροφές
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτική συμπεριφορά
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κοινή Αγροτική Πολιτική
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κοινωνικά δίκτυα
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μάρκετινγκ
(3)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οικονομική κρίση
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(3)
Subject = Π:Subject = Π: Πωλήσεις - Προώθηση - Σχεδιασμός
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικές προδιαγραφές
(5)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(33)
Subject = Σ:Subject = Σ: Στρατηγικό μάρκετινγκ
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Συνεταιρισμοί
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Συσκευασία - Σχεδιασμός
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τυροκομία
(15)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τεχνολογία τροφίμων
(1)
Type = Thesis
(96)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(96)
Thesis
(96)
Θέμα
Αγροτικά προϊόντα
(1)
Αιγοπρόβατα - Διατροφή και ζωοτροφές
(1)
Αλευροβιομηχανία
(1)
Αριθμοδείκτες
(4)
Ατμοσφαιρική ρύπανση
(1)
Βιολογικά προϊόντα
(1)
Γαλακτοκομία
(3)
Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(5)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(4)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(96)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(24)
Γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες - Τροφοδοσία και ζωοτροφές
(1)
Διαδικτυακό μάρκετινγκ
(2)
Διεθνείς εμπορικές επιχειρήσεις
(1)
Διεθνές εμπόριο
(2)
Διεθνής αγορά
(1)
Εμπόριο - Ελλάδα
(1)
Εξαγωγές - Ελλάδα
(3)
Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
(5)
Επενδύσεις
(1)
Επιχειρηματικός σχεδιασμός
(1)
Επιχειρήσεις - Ανταγωνιστικότητα
(2)
Εταιρείες
(1)
Εταιρείες - Ελλάδα - Οικονομική
(1)
Εφοδιαστική αλυσίδα
(2)
Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Καταναλωτές - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία
(1)
Καταναλωτική συμπεριφορά
(1)
Κοινή Αγροτική Πολιτική
(1)
Κοινωνικά δίκτυα
(1)
Μάρκετινγκ
(3)
Οικονομική κρίση
(1)
Ποιοτικές προδιαγραφές
(5)
Ποιοτικός έλεγχος
(33)
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(3)
Πωλήσεις - Προώθηση - Σχεδιασμός
(1)
Στρατηγικό μάρκετινγκ
(1)
Συνεταιρισμοί
(1)
Συσκευασία - Σχεδιασμός
(1)
Τεχνολογία τροφίμων
(1)
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(1)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(1)
Τυροκομία
(15)
Χρηματοοικονομική ανάλυση
(5)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 96 αποτελέσματα
Ποιότητα γάλακτος
Δημιουργός:
Σπυρίδης, Χρήστος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2004
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και marketing γάλακτος. Εταιρεία Νουνού
Δημιουργός:
Θωμοπούλου, Μαρία Γεωργία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ο κλάδος των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία
Δημιουργός:
Μουχτάρης, Εμμανουήλ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ζώνη γάλακτος και ποιοτικός έλεγχος νωπού αιγοπρόβειου γάλακτος της βιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ
Δημιουργός:
Μανώλης, Άγγελος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εμπόριο των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων
Δημιουργός:
Σίσκα, Πανωραία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η παραγωγή και εμπορία των γαλακτοκομικών προϊόντων: η περίπτωση του Νομού Φλώρινας
Δημιουργός:
Φωτιάδης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Στρατηγική εξαγωγικού μάρκετινγκ: ανάλυση βιομηχανίας γάλακτος
Δημιουργός:
Πιτούλης, Πέτρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Μάρκετινγκ, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και η συμβολή της στην τοπική ανάπτυξη
Δημιουργός:
Νεδάνη, Στέλλα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Συνεταιρισμοί, Εταιρείες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος βουτύρου
Δημιουργός:
Πάσχος, Δημήτριος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Ποιοτικές προδιαγραφές, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
O κλάδος του γάλακτος στην Ελλάδα: η περίπτωση της βιομηχανίας Δωδώνη
Δημιουργός:
Πραμαντιώνης, Χρήστος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Δίκτυα διανομής γαλακτοκομικών προϊόντων της εταιρείας Cretalat
Δημιουργός:
Βασιλάκης, Γεώργιος, Σταμπουλίδης, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η παγκόσμια αγορά γαλακτοκομικών και οι εξαγωγικές δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά
Δημιουργός:
Γεωργίου, Δημήτρης Μ.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Στρατηγικές e-marketing ελληνικών γαλακτοβιομηχανιών
Δημιουργός:
Δαμόπουλος, Ελευθέριος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Διαδικτυακό μάρκετινγκ
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Στρατηγικές e-marketing της γαλακτοβιομηχανίας
Δημιουργός:
Σακελλαρίου, Αθανάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Διαδικτυακό μάρκετινγκ
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εβροφάρμα Α.Β.Ε.Ε. Βιομηχανία Γάλακτος
Δημιουργός:
Χρησταδάκης, Αθανάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες - Τροφοδοσία και ζωοτροφές, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Βιολογικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ανάπτυξη και χρήση των social media από ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου της γαλακτοβιομηχανίας
Δημιουργός:
Ζουμπαρίδης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Κοινωνικά δίκτυα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά του τυριού φέτα
Δημιουργός:
Χασάπη, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Προϊόντα γάλακτος και οι μικροβιολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα τους
Δημιουργός:
Τσάμης, Διονύσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Οι διαδικασίες ποιότητας : α) αγορά - ποιοτικός έλεγχος α' και β' υλών, β)ενδιάμεσων ή τελικών προϊόντων, γ) έλεγχος και εξαγωγές προϊόντων στις διεθνείς αγορές, στα πλαίσια της εγκατάστασης ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2000 στις Ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ελληνικής φέτας
Δημιουργός:
Κρεμυδά, Βασιλική, Παπακώστα, Αποστολία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, Εξαγωγικές επιχειρήσεις - Ελλάδα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιότητα προϊόντων παγωτού από την εταιρεία ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγειά του καταναλωτή
Δημιουργός:
Καραφυλλίδου, Σωτηρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Καταναλωτές - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Το μάρκετινγκ στις μικρομεσαίες παραδοσιακές επιχειρήσεις: η περίπτωση της τυροκομικής εταιρίας "Γραβάνης Ο.Ε."
Δημιουργός:
Γραβάνη, Ευανθία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Μάρκετινγκ, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος επιδορπίου γιαούρτης
Δημιουργός:
Μπεσίρης, Σταύρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Δωδώνη: μια συνεταιριστική αποτυχία ή ένα επιτυχημένο προϊόν = Dodoni: a cooperative failure or a successful product
Δημιουργός:
Χαλιάσου, Δήμητρα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η ελληνική βιομηχανία γάλακτος. Ανταγωνιστικότητα, προβλήματα, προοπτικές
Δημιουργός:
Γεωργόπουλος, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Επιχειρήσεις - Ανταγωνιστικότητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και ποιότητα βιομηχανικού γιαουρτιού
Δημιουργός:
Ερνίκογλου, Μελαχροινή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος παστεριωμένου γάλακτος
Δημιουργός:
Βαένα, Μαρία-Ευφροσύνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή παραδοσιακής Κρητικής γραβιέρας (από αιγοπρόβειο γάλα) υψηλής ποιότητας από παραδοσιακή επιχείρηση γάλακτος του Ν. Χανίων και προτεινόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος
Δημιουργός:
Μουστεράκης, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή φέτας
Δημιουργός:
Καλπάκη, Αικατερίνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα στην Ελλάδα
Δημιουργός:
Πλάκου, Κοσμάς
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Τυροκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ανταγωνισμός στην γαλακτοβιομηχανία την περίοδο της οικονομικής κρίσης: παρουσίαση εταιρείας Όλυμπος
Δημιουργός:
Κέντρας, Σπύρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Οικονομική κρίση, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Επιχειρήσεις - Ανταγωνιστικότητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!