Καταγραφή και αξιολόγηση των ποιοτικών παραμέτρων στα κονσερβοποιημένα προϊόντα ντομάτας στο εργοστάσιο Δ. Νομικός

RDF 

 
This item is provided by the institution :
TEI of West Macedonia
Repository :
@naktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share



Semantic enrichment/homogenization by EKT

2010 (EN)
Καταγραφή και αξιολόγηση των ποιοτικών παραμέτρων στα κονσερβοποιημένα προϊόντα ντομάτας στο εργοστάσιο Δ. Νομικός

Σαγιάννη, Αναστασία

Η επιχείρηση Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ (Copais), αυτήν την περίοδο είναι ο μεγαλύτερος παρασκευαστής προϊόντων τομάτας στην Ελλάδα. Καμία πρόσθετη ουσία και κανένα συντηρητικό δεν χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία των τοματών. Το κιτρικό οξύ χρησιμοποιείται ως ρυθμιστής του pH το οποίο είναι απαιτούμενο. Στο πρώτο κεφάλαιο της παρούσα εργασίας καταγράφονται τα στοιχεία καλλιέργειας της ντομάτας (προέλευση, καλλιέργεια, συγκομιδή, λίπανση κ.α.) Στο δεύτερο μέρος παρατίθεται το διάγραμμα της παραγωγικής διαδικασίας και οι παράμετροι ποιότητας(παραγωγή τοματοπολτού και κύβων). Στο τρίτο κεφάλαιο περιγράφεται η διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου και στη συνέχεια το πώς αξιολογούνται οι ποιοτικές προδιαγραφές και εξάγονται τα συμπεράσματα της έρευνας.

Thesis
NonPeerReviewed

Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)