Καταγραφή και αξιολόγηση των ποιοτικών παραμέτρων στα κονσερβοποιημένα προϊόντα ντομάτας στο εργοστάσιο Δ. Νομικός

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2010 (EL)
Καταγραφή και αξιολόγηση των ποιοτικών παραμέτρων στα κονσερβοποιημένα προϊόντα ντομάτας στο εργοστάσιο Δ. Νομικός

Σαγιάννη, Αναστασία

Η επιχείρηση Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ (Copais), αυτήν την περίοδο είναι ο μεγαλύτερος παρασκευαστής προϊόντων τομάτας στην Ελλάδα. Καμία πρόσθετη ουσία και κανένα συντηρητικό δεν χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία των τοματών. Το κιτρικό οξύ χρησιμοποιείται ως ρυθμιστής του pH το οποίο είναι απαιτούμενο. Στο πρώτο κεφάλαιο της παρούσα εργασίας καταγράφονται τα στοιχεία καλλιέργειας της ντομάτας (προέλευση, καλλιέργεια, συγκομιδή, λίπανση κ.α.) Στο δεύτερο μέρος παρατίθεται το διάγραμμα της παραγωγικής διαδικασίας και οι παράμετροι ποιότητας(παραγωγή τοματοπολτού και κύβων). Στο τρίτο κεφάλαιο περιγράφεται η διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου και στη συνέχεια το πώς αξιολογούνται οι ποιοτικές προδιαγραφές και εξάγονται τα συμπεράσματα της έρευνας.

Thesis
NonPeerReviewed

Κονσερβοποίηση - Βιομηχανία και εμπόριο
Ποιοτικός έλεγχος

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2010


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.