Το κινηματογραφικό προϊόν στην ελληνική και διεθνή αγορά

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2002 (EL)
Το κινηματογραφικό προϊόν στην ελληνική και διεθνή αγορά

Πωγωνάτος, Πρόδρομος

Η παρούσα εργασία θα προσπαθήσει να αναλύσει το τι συμβαίνει σε αυτές τις επιμέρους βιομηχανίες. Λόγω του ότι η βιομηχανία του κινηματογράφου παρουσιάζει διαφορετικό βαθμό ανάπτυξης από χώρα σε χώρα θα προσπαθήσουμε η ανάλυση να καλύψει οσο το δυνατόν μεγαλύτερο γεωγραφικό πλάτος του πλανήτη μας. Πιο συγκεκριμένα τα στοιχεία τα οποια συγκεντρώθηκαν αφορούν τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις χώρες της Κεντροανατολικής Ευρώπης και τα Βαλκάνια, τις Η.Π.Α, την Λατινική Αμερική και την Ασία. Επίσης αναλύονται οι παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν την καταναλωτική συμπεριφορά των ατόμων ως προς τον κινηματογράφο αλλα και τους σύγχρονους τρόπους προώθησης των κινηματογραφικών ταινιών. Επίσης εντοπίζεται το πρόβλημα του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου έναντι του αμερικανικού και αναλύουμε τις ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την τόνωση του.

Thesis
NonPeerReviewed

Διεθνής αγορά
Κινηματογράφος - Τεχνική

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2002


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.