Ηλεκτρονικοί διαμεσολαβητές (e-Brokers) : ρόλοι και εφαρμογές στο χώρο του ελληνικού η-επιχειρείν

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Ηλεκτρονικοί διαμεσολαβητές (e-Brokers) : ρόλοι και εφαρμογές στο χώρο του ελληνικού η-επιχειρείν

Νάκου, Ασημίνα

Η υιοθέτηση του ηλεκτρονικού επιχειρέιν μέσω του Internet και άλλων τηλεπικοινωνιακών δικτύων, έδωσε μια νέα ώθηση στο χώρο του εμπορίου. Οι επιχειρήσεις για να καταφέρουν όχι μόνο να δραστηριοποιηθούν αλλά και να επιζήσουν μέσα σε αυτή την "κοινωνία” εφαρμόζουν διάφορα επιχειρησιακά μοντέλα. Ένα από αυτά είναι και ο ηλεκτρονικός διαμεσολαβητής. Ο οποίος δεν αντιπροσωπεύει ούτε τον αγοραστή ούτε τον προμηθευτή, παρά προσφέρει το χώρο για την επικοινωνία καταναλωτών και προμηθευτών. Ο ρόλος τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός από πλευράς των πωλητών και των αγοραστών τόσο σε θέματα τιμολόγησης, κόστους αναζήτησης, ατελών πληροφοριών, διασφάλισης του απορρήτου όσο και στον κίνδυνο μη τήρησης του συμβολαίου Πολλές είναι οι εταιρίες - διαμεσολαβητές που υπάρχουν στην Ελλάδα έχοντας καταφέρει τόσο να επεκτείνουν τον κύκλο των εργασιών τους, να δώσουν προβολή στην επιχείρηση τους και να βελτιώσουν την επικοινωνία τους αναπτύσσοντας δικτυακούς τρόπους επικοινωνιών και ενημέρωσης, όσο και στο να μας δώσουν ένα χέρι βοηθείας μέσα στο χάος του Διαδικτύου.

Thesis
NonPeerReviewed

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Ηλεκτρονικό επιχειρείν

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2006


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.