Αναλύσεις προϊόντων που περιέχουν αλκοόλη, με σκοπό την προστασία του καταναλωτή

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Αναλύσεις προϊόντων που περιέχουν αλκοόλη, με σκοπό την προστασία του καταναλωτή

Δημητρίου, Αναστάσιος

Οι εργασίες του Γενικού Χημείου γίνονται κατά κόρον στα εργαστήρια, τα οποία είναι εφοδιασμένα με σύγχρονο εξοπλισμό. Αυτό σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία επίλυσης τεχνικών και επιστημονικών θεμάτων, όταν αυτά προκύπτουν. Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται καλύπτουν τα ακόλουθα αντικείμενα: τρόφιμα, αλκοολούχα και μη ποτά, πόσιμα νερά, επιφανειακά νερά, απόβλητα, χημικές ουσίες και παρασκευάσματα, καύσιμα, λιπαντικά, χρώματα, ρύπανση περιβάλλοντος, ναρκωτικά, βιομηχανικές πρώτες ύλες, πλαστικά, απορρυπαντικά, χαρτί, δέρμα, λιπάσματα, μέταλλα και κράματα.Αναφορικά για τα τρόφιμα, οι παράμετροι που εξετάζονται είναι διαφορετικές για κάθε είδος. Γενικά, ελέγχονται τα: ακρυλαμίδιο, αλλεργιογόνες ουσίες που ίσως περιέχονται, αντιοξειδωτικά, γενετικά μεταλλαγμένοι οργανισμοί, γλυκαντικές συνθετικές ύλες, ιονίζουσα ακτινοβολία, μέταλλα και μεταλλοειδή. Ακόμη, μυκοτοξίνες, αρωματικοί υδρογονάνθρακες, υπολείμματα γεωργικών φαρμάκων, φουράνιο, ωχρατοξίνη και ρυπαντές.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποτά
Οίνος και οινοποιία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.