Αντιλήψεις Ελλήνων καταναλωτών για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Αντιλήψεις Ελλήνων καταναλωτών για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας

Στεφανίδη, Μέλπω

Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας ήταν η μελέτη θεμάτων σχετικά με τις απόψεις των καταναλωτών για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των super market και συγκεκριμένα για τις πόλεις Αθήνα, Καστοριά και Χαλκίδα. Η έρευνα έγινε με ερωτηματολόγιο που μοιράστηκε με την προσωπική μέθοδο. Τα συμπεράσματα από την έρευνα έδειξαν ότι άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα έχουν πιο θετική στάση απέναντι στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Μεγάλο ποσοστό τα θεωρεί ποιοτικά και δεν τα αγοράζει μόνο για την χαμηλή τους τιμή. Τα super market από την πλευρά τους βρίσκουν καθημερινά καινούργιες στρατηγικές επιβίωσης και κάθε χρόνο τα προϊόντα ιδιωτικής τους ετικέτας αυξάνονται σε παραγωγή και πωλήσεις.

Thesis
NonPeerReviewed

Προϊόντα - Εμπορική ονομασία
Καταναλωτική συμπεριφορά

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.