Πολυμεσική εταιρική παρουσίαση: η εταιρεία ΤΡΙΚΚΗ ΑΕ

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Πολυμεσική εταιρική παρουσίαση: η εταιρεία ΤΡΙΚΚΗ ΑΕ

Ταμπαλή, Ευφροσύνη

Οι νέες τεχνολογίες και πιο συγκεκριμένα τα πολυμέσα και ο συνδυασμός ήχου και βίντεο, ως βασικό τους «όπλο», μας παρέχουν την δυνατότητα, σε συνδυασμό με την φαντασία, το ταλέντο και την παραγωγικότητα να δημιουργήσουμε πολυμεσικές εφαρμογές μέσα από τις οποίες θα βοηθήσουμε επιχειρήσεις να προβληθούν στο καταναλωτικό κοινό και όχι μονό. Σκοπός της παρούσης εργασίας είναι η παρουσίαση της σύλληψης, της οργάνωσης και τέλος της δημιουργίας μια πολυμεσικής εφαρμογής η οποία θα προβάλει κάθε δυνατή πληροφορία που αφορά την γαλακτοβιομηχανία «ΤΡΙΚΚΗ» στην περιοχή των Τρικάλων. Μέσα από την εφαρμογή, θα γίνουν γνωστά στο κοινό όχι μόνο τα προϊόντα που παράγει η εταιρία αλλά και σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στην ιστορία, στις εγκαταστάσεις, στους συνεργάτες καθώς επίσης και μια μικρή ξενάγηση στον χώρο της γαλακτοβιομηχανίας. Για την ολοκλήρωση της εφαρμογής βασικός συντελεστής ήταν το Macromedia Director MX πάνω στο οποίο «στήθηκε» η εφαρμογή. Υπήρξαν και άλλα βοηθητικά πρόγραμμα όπως το Any Video Converter, το Photoshop CS4 αλλά και το Microsoft Office Word τα οποία συντέλεσαν στην ολοκλήρωση τόσο της εφαρμογής όσο και της πτυχιακής εργασίας.

Thesis
NonPeerReviewed

Επιχειρήσεις
Γαλακτοκομία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.