Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(30)
Πτυχιακή εργασία
(30)
Χρονολογία
2020 - 2024
(14)
2015 - 2019
(4)
2010 - 2014
(9)
2005 - 2009
(2)
2000 - 2004
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(30)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(30)
@νάκτησις
(30)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(11)
Status = Unpublished
(19)
Subject = Α:Subject = Α: Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βοοειδή
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διασφάλιση ποιότητας
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επιχειρήσεις
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία
(30)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(5)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(4)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοπαραγωγή
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κατοικίδια ζώα
(1)
Subject = Λ:Subject = Λ: Λογιστική επιχειρήσεων
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρόβατα
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(5)
Type = Thesis
(30)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(30)
Thesis
(30)
Θέμα
Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα
(1)
Βοοειδή
(1)
Γαλακτοκομία
(30)
Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(5)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(3)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(4)
Γαλακτοπαραγωγή
(1)
Διασφάλιση ποιότητας
(1)
Επιχειρήσεις
(1)
Κατοικίδια ζώα
(1)
Λογιστική επιχειρήσεων
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(5)
Πρόβατα
(1)
1 - 30 από 30 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Χημική σύσταση αγελαδινού γάλακτος ιδιωτικής ετικέτας
Δημιουργός:
Χαραλαμπίδου, Αγνή
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και marketing γάλακτος. Εταιρεία Νουνού
Δημιουργός:
Θωμοπούλου, Μαρία Γεωργία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συγκριτική μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών πρόβειου γάλακτος των φυλών Καραγκούνικο, Φλωρίνης και Χίου κατά τη μέση γαλακτική περίοδο
Δημιουργός:
Λαμπρίδου, Αικατερίνη, Ρούντου, Ελευθερία, Σταμπούλογλου, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Πολυμεσική εταιρική παρουσίαση: η εταιρεία ΤΡΙΚΚΗ ΑΕ
Δημιουργός:
Ταμπαλή, Ευφροσύνη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2013
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ανάλυση λογιστικών καταστάσεων γαλακτοβιομηχανίας
Δημιουργός:
Ντόπρου, Αναστασία
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2014
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Οι αλλοιώσεις στα συστατικά του γάλακτος και των προϊόντων του κατά την επεξεργασία τους
Δημιουργός:
Λογοθέτης, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος της βιομηχανίας γάλακτος Λαμίας
Δημιουργός:
Ζιώγας, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός Έλεγχος γίδινου γάλακτος
Δημιουργός:
Ευσταθιάδου, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος
Δημιουργός:
Τσιαντούλας, Ηλίας
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος & τεχνολογία γάλακτος
Δημιουργός:
Παπαδοπούλου, Χαρίκλεια
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2010
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη της παραγωγής και επεξεργασίας γάλακτος κατάλληλου προς κατανάλωση
Δημιουργός:
Νικάκης, Θεόδωρος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2012
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η παστερίωση του αγελαδινού γάλακτος
Δημιουργός:
Ζαχαρία, Εύη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2011
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος θερμικά επεξεργασμένου γάλακτος
Δημιουργός:
Παπαχριστοδούλου, Πηνελόπη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2016
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Greek Buffalo (Bubalus bubalis) milk: Physicochemical properties and lysozyme activity
Δημιουργός:
Γεωργιάδου, Παρασκευή
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών παστεριωμένου γίδινου γάλακτος
Δημιουργός:
Γκότσης, Παναγιώτης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του γάλακτος UHT
Δημιουργός:
Πίος, Αντώνιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2019
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Υγιεινή παραγωγής, συντήρησης και μεταφοράς του νωπού αγελαδινού γάλακτος
Δημιουργός:
Κουνοπούλου, Ελισσάβετ
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2003
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος πλήρους γάλακτος - Κατασκευή πρότυπης καμπύλης για τη μέτρηση της Ολικής Μεσόφιλης Χλωρίδας, με τη συσκευή μ-Trac
Δημιουργός:
Παπαδόπουλος, Βασίλειος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραλακτικότητα στη χημική σύνθεση αγελαδινού γάλακτος χωρίς λακτόζη
Δημιουργός:
Παλιάτσου, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά ονογάλακτος
Δημιουργός:
Ηλιάδου, Ελένη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία Παρασκευή και ποιοτικός έλεγχος σοκολατούχου γάλακτος
Δημιουργός:
Κοντού, Θωμάς
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά εβαπορέ γάλακτος και έλεγχος νοθείας
Δημιουργός:
Γαλανούδη, Βασιλική
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Φυσικοχημικές ιδιότητες, διατροφική αξία του γάλακτος και οι παράγοντες που επηρεάζουν τη γαλακτοπαραγωγική ικανότητα
Δημιουργός:
Παλησίδου, Καλλιόπη
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συγκριτική μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών νωπού αγελαδινού και κατσικίσιου γάλακτος
Δημιουργός:
Δήμας, Παναγιώτης, Καπατσολίδης, Βασίλειος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συγκριτική μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών γάλακτος γαϊδούρας με μητρικό γάλα
Δημιουργός:
Παπάζογλου, Γεώργιος, Τερζίδης, Απόστολος Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Σύγκριση αγελαδινού γάλακτος με φυτικά γάλατα και επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου
Δημιουργός:
Γκέμος, Ανδρέας Πασχάλης
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2022
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μικροβιολογικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του βουτύρου
Δημιουργός:
Γκικάκης, Μάριος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2021
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά γάλακτος μακράς διαρκείας (U.H.T.)
Δημιουργός:
Τζελέπης, Ηλίας
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2020
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή συστημάτων ποιότητας σε επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης γάλακτος
Δημιουργός:
Μπίζιος, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2009
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Διασφάλιση υγιεινής συστήματος (HACCP) κατά την παραγωγική διαδικασία του επιδορπίου γιαούρτης
Δημιουργός:
Γιάγκου, Αλεξάνδρα
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Χρονολογία :
2006
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!