Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(30)
Πτυχιακή εργασία
(30)
Χρονολογία
2020 - 2024
(14)
2015 - 2019
(4)
2010 - 2014
(9)
2005 - 2009
(2)
2000 - 2004
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(30)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(30)
@νάκτησις
(30)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(11)
Status = Unpublished
(19)
Subject = Α:Subject = Α: Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα
(1)
Subject = Β:Subject = Β: Βοοειδή
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διασφάλιση ποιότητας
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επιχειρήσεις
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία
(30)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα
(5)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(3)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(4)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γαλακτοπαραγωγή
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κατοικίδια ζώα
(1)
Subject = Λ:Subject = Λ: Λογιστική επιχειρήσεων
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρόβατα
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(5)
Type = Thesis
(30)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(30)
Thesis
(30)
Θέμα
Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα
(1)
Βοοειδή
(1)
Γαλακτοκομία
(30)
Γαλακτοκομία - Ελλάδα
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(5)
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο
(3)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(4)
Γαλακτοπαραγωγή
(1)
Διασφάλιση ποιότητας
(1)
Επιχειρήσεις
(1)
Κατοικίδια ζώα
(1)
Λογιστική επιχειρήσεων
(1)
Ποιοτικός έλεγχος
(5)
Πρόβατα
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 30 αποτελέσματα
Χημική σύσταση αγελαδινού γάλακτος ιδιωτικής ετικέτας
Δημιουργός:
Χαραλαμπίδου, Αγνή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραγωγή και marketing γάλακτος. Εταιρεία Νουνού
Δημιουργός:
Θωμοπούλου, Μαρία Γεωργία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συγκριτική μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών πρόβειου γάλακτος των φυλών Καραγκούνικο, Φλωρίνης και Χίου κατά τη μέση γαλακτική περίοδο
Δημιουργός:
Λαμπρίδου, Αικατερίνη, Ρούντου, Ελευθερία, Σταμπούλογλου, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Πρόβατα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Πολυμεσική εταιρική παρουσίαση: η εταιρεία ΤΡΙΚΚΗ ΑΕ
Δημιουργός:
Ταμπαλή, Ευφροσύνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Επιχειρήσεις, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ανάλυση λογιστικών καταστάσεων γαλακτοβιομηχανίας
Δημιουργός:
Ντόπρου, Αναστασία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Λογιστική επιχειρήσεων, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Οι αλλοιώσεις στα συστατικά του γάλακτος και των προϊόντων του κατά την επεξεργασία τους
Δημιουργός:
Λογοθέτης, Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος του γάλακτος της βιομηχανίας γάλακτος Λαμίας
Δημιουργός:
Ζιώγας, Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός Έλεγχος γίδινου γάλακτος
Δημιουργός:
Ευσταθιάδου, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος
Δημιουργός:
Τσιαντούλας, Ηλίας
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Γαλακτοκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος & τεχνολογία γάλακτος
Δημιουργός:
Παπαδοπούλου, Χαρίκλεια
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη της παραγωγής και επεξεργασίας γάλακτος κατάλληλου προς κατανάλωση
Δημιουργός:
Νικάκης, Θεόδωρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Η παστερίωση του αγελαδινού γάλακτος
Δημιουργός:
Ζαχαρία, Εύη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος θερμικά επεξεργασμένου γάλακτος
Δημιουργός:
Παπαχριστοδούλου, Πηνελόπη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2016
Θέμα:
Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Greek Buffalo (Bubalus bubalis) milk: Physicochemical properties and lysozyme activity
Δημιουργός:
Γεωργιάδου, Παρασκευή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Βοοειδή, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών παστεριωμένου γίδινου γάλακτος
Δημιουργός:
Γκότσης, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Αιγοπροβατοτροφία – Ελλάδα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του γάλακτος UHT
Δημιουργός:
Πίος, Αντώνιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Υγιεινή παραγωγής, συντήρησης και μεταφοράς του νωπού αγελαδινού γάλακτος
Δημιουργός:
Κουνοπούλου, Ελισσάβετ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2003
Θέμα:
Γαλακτοκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικός έλεγχος πλήρους γάλακτος - Κατασκευή πρότυπης καμπύλης για τη μέτρηση της Ολικής Μεσόφιλης Χλωρίδας, με τη συσκευή μ-Trac
Δημιουργός:
Παπαδόπουλος, Βασίλειος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Παραλακτικότητα στη χημική σύνθεση αγελαδινού γάλακτος χωρίς λακτόζη
Δημιουργός:
Παλιάτσου, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γαλακτοκομία, Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ποιοτικά χαρακτηριστικά ονογάλακτος
Δημιουργός:
Ηλιάδου, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Κατοικίδια ζώα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία Παρασκευή και ποιοτικός έλεγχος σοκολατούχου γάλακτος
Δημιουργός:
Κοντού, Θωμάς
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά εβαπορέ γάλακτος και έλεγχος νοθείας
Δημιουργός:
Γαλανούδη, Βασιλική
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Φυσικοχημικές ιδιότητες, διατροφική αξία του γάλακτος και οι παράγοντες που επηρεάζουν τη γαλακτοπαραγωγική ικανότητα
Δημιουργός:
Παλησίδου, Καλλιόπη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γαλακτοπαραγωγή, Γαλακτοκομία - Ελλάδα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συγκριτική μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών νωπού αγελαδινού και κατσικίσιου γάλακτος
Δημιουργός:
Δήμας, Παναγιώτης, Καπατσολίδης, Βασίλειος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συγκριτική μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών γάλακτος γαϊδούρας με μητρικό γάλα
Δημιουργός:
Παπάζογλου, Γεώργιος, Τερζίδης, Απόστολος Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Σύγκριση αγελαδινού γάλακτος με φυτικά γάλατα και επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου
Δημιουργός:
Γκέμος, Ανδρέας Πασχάλης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μικροβιολογικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του βουτύρου
Δημιουργός:
Γκικάκης, Μάριος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικά χαρακτηριστικά γάλακτος μακράς διαρκείας (U.H.T.)
Δημιουργός:
Τζελέπης, Ηλίας
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή συστημάτων ποιότητας σε επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης γάλακτος
Δημιουργός:
Μπίζιος, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Διασφάλιση ποιότητας, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Διασφάλιση υγιεινής συστήματος (HACCP) κατά την παραγωγική διαδικασία του επιδορπίου γιαούρτης
Δημιουργός:
Γιάγκου, Αλεξάνδρα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Γαλακτοκομία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!