Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση τεχνολογιών PHP και MySQL

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση τεχνολογιών PHP και MySQL

Αναγνωστόπουλος, Διονύσης
Μπέσιου, Μαρία

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία γίνεται αναφορά στη χρήση υπολογιστών και γενικότερα των Νέων Τεχνολογιών οι οποίες συνεχώς επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στο ευρύ κοινό, στους καταναλωτές, αλλά και στις επιχειρήσεις. Οι αλλαγές αυτές αποτελούν σημαντικό όπλο στα χέρια των επιχειρήσεων που είναι θετικές στις νέες απαιτήσεις οι οποίες βοηθούν την παγκοσμιοποίηση και την αύξηση του ανταγωνισμού. Στις μέρες μας οι χρήστες του Διαδικτύου είναι εκατομμύρια, μέρος των οποίων το χρησιμοποιεί για αγορές, εμπορικές συνεργασίες, κλπ. Για το λόγο αυτό έχουν αναπτυχθεί διάφορες μεθόδοι ηλεκτρονικού μάρκετινγκ, οι οποίες παίρνουν όλο και περισσότερο τη θέση των παραδοσιακών μεθόδων μάρκετινγκ. Δεν είναι λίγες εκείνες οι επιχειρήσεις που έχουν δημιουργήσει εταιρικές ιστοσελίδες, ηλεκτρονικές πλατφόρμες πώλησης προιόντων ή ακόμα κάνουν συναλλαγές ηλεκτρονικά.

Thesis
NonPeerReviewed

Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Ιστοσελίδες - Σχεδίαση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2013


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.