Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος βουτύρου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Τεχνολογία παραγωγής και ποιοτικός έλεγχος βουτύρου

Πάσχος, Δημήτριος

H εργασία ασχολείται με το γαλακτοκομικό προϊόν του βουτύρου που από τα αρχαία χρόνια αποτελούσε και αποτελεί ακόμη και σήμερα βασική πηγή τροφής και ενέργειας για τους ανθρώπους. Η εργασία αρχικώς αναφέρεται στη διατροφική αξία του βουτύρου και τη συμβολή του στην ανθρώπινη υγεία. Στη συνέχεια εισέρχεται στον εσωτερικό χώρο του βουτύρου αναλύοντας τη δομή και την υφή του προσπαθώντας να αντιληφθούν τις ενέργειες των συστατικών του. Η μικροβιολογία του αποτελεί σημαντικό κομμάτι του κάτι που αναφέρεται στο τρίτο κεφάλαιο της εργασίας. Ύστερα μεγάλο μέρος κατέχει η τεχνολογία παραγωγής του και τα στάδια της παρασκευής του μέχρι την συσκευασία του και την διατήρησή του. Στο πέμπτο κεφάλαιο αναφέρεται στον ποιοτικό έλεγχο ενώ κλείνει με το κεφάλαιο της Μινέρβα και των προϊόντων της, της εταιρείας η οποία έχει εισαχθεί στο χώρο και των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικές προδιαγραφές
Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2011


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.