Επιφάνειες δευτέρου βαθμού και η γραφική αναπαράστασή τους μέσω της γλώσσας προγραμματισμού JAVA

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2002 (EL)
Επιφάνειες δευτέρου βαθμού και η γραφική αναπαράστασή τους μέσω της γλώσσας προγραμματισμού JAVA

Παπαμιχαήλ, Αντώνης

Στην εργασία αυτή θα ασχοληθούμε με ένα πρόβλημα που στο χαρτί μάλλον είναι αδύνατον να λυθεί. Σ' αυτό όμως θα μας βοηθήσει ο Η/Υ. Εμείς θα δώσουμε τα δεδομένα και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Σε βάθος, αυτό που θα κάνουμε είναι η μοντελοποίηση μιας σφαίρας και ενός κυλίνδρου. Έτσι στο τέλος θα έχουμε το τρισδιάστατο αποτέλεσμα με φωτορεαλιστικά γραφικά και φωτισμό. Θα χρησιμοποιήσω μια γλώσσα προγραμματισμού που προσανατολίζεται περισσότερο προς το Internet. Θα κατασκευάσω ένα πρόγραμμα, το οποίο θα μας επιτρέψει να δούμε γραφικά, εν μέσο του διαδικτύου, το αποτέλεσμα τις επεξεργασίας κάποιων μαθηματικών τύπων. Το πρόγραμμα ονομάζεται GRAPHICS 3D, δηλαδή τρισδιάστατα γραφικά, και η γλώσσα κατασκευής είναι η Java της εταιρίας SUN. Στις επόμενες σελίδες θα αναλύσω όλα τα βήματα του προγράμματος, αλλά θα αναφερθώ και σε όλους τους τύπους που χρησιμοποίησα για την κατασκευή του. Αφού ολοκληρώσουμε με την ανάλυση του προγράμματος, στη συνέχεια παραθέτω όλο τον κώδικα του προγράμματος, μαζί με σχόλια για το τι κάνω και πως.

Thesis
NonPeerReviewed

Προγραμματισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2002


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.