Βιομηχανική παραγωγή και τυποποίση ζωοτροφών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Βιομηχανική παραγωγή και τυποποίση ζωοτροφών

Χαλκιαδάκης, Μανώλης

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία προσπαθήσαμε παρουσιάζονται τα στάδια μιας παραγωγικής μονάδας που διέπουν ένα προϊόν, έτσι ώστε να κατανοηθεί καλύτερα η βιομηχανική παραγωγή ενός προϊόντος και συγκεκριμένα των ζωοτροφών. Η πτυχιακή αναφέρεται όχι μόνο στην μονάδα παραγωγής ή στον τομέα τυποποίηση του προϊόντος αλλά γίνεται ανάλυση στην Οργάνωση Παραγωγής μιας Βιομηχανικής Επιχείρησης, στην Διοίκηση της Παραγωγικής Μονάδας τις Βιομηχανίας, στην Κοστολόγηση του προϊόντος καθώς και στο πολύ σημαντικό κομμάτι του Μάρκετινγκ-Μάνατζμεντ. Αναλύονται πώς συνδέονται όλα τα παραπάνω αναγκαία τμήματα μεταξύ τους έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την επιχείρηση και τον καταναλωτή.

Thesis
NonPeerReviewed

Ποιοτικός έλεγχος
Ζωοτροφές
Κοστολόγηση

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2008


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.