Σύγχρονα τραπεζικά προϊόντα: leasing, factoring, venture capital

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Αποθετήριο :
@νάκτησις
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)
Σύγχρονα τραπεζικά προϊόντα: leasing, factoring, venture capital

Πανάγου, Ιωάννα
Πανάγου, Μαρία-Μιχαλίτσα

Η πτυχιακή αυτή αποτελεί εισαγωγή στα Σύγχρονα Τραπεζικά Προϊόντα και απευθύνεται στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν σφαιρική γνώση των προϊόντων αυτών σε βαθμό που να μπορούν να την αξιοποιήσουν άμεσα στην εργασία τους. Επιχειρήσαμε να διευρύνουμε όλες τις μορφές των σύγχρονων τραπεζικών προϊόντων τις προοπτικές και τις εξελίξεις αυτών των θεσμών μέσα στο επιχειρησιακό γίγνεσθαι. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να αποκαλύψουμε τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρουν τα προϊόντα αυτά σε όλους τους τομείς και να υποστηρίξουμε την εξέλιξή τους. Λόγω των γρήγορων και συνεχώς εξελισσόμενων αλλαγών στους επαγγελματικούς χώρους απαιτείται ευελιξία και έντονη ικανότητα γρήγορων αποφάσεων. Προκειμένου ο σύγχρονος επαγγελματίας να επενδύσει στο μέλλον της επιχείρησής του, πρέπει συχνά να παίρνει μεγάλες αποφάσεις για την απόκτηση επαγγελματικού εξοπλισμού και χώρου. Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει η έρευνα οδηγούν σε προτάσεις που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν έτσι ώστε να γίνει πιο ομαλή η πρόσβαση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους διάφορους μηχανισμούς χρηματοδότησης.

Thesis
NonPeerReviewed

Χρηματοδότηση
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας (EL)
TEI of West Macedonia (EN)

2007


cc_by_nc_nd*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.